Olyan embert keresnék akinek Dacia Logan mcv-je van (benzines), lenne pár kérdésem róla? Az első generációs lenne fontosabb, de az újabb sem baj.
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 09:59
1/5 anonim válasza:
Nekem új van, benzines, de nem vagyok nagy műszaki ember. Mit szeretnél tudni? Kiírhattad volna egyből is.
Van facebookon daciás csoport, ott is kérdezhetsz.
2/5 anonim válasza:
Írd ki és hátha tud segiteni valaki.
3/5 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, és azért nem írtam ide konkrét dolgokat mert van sok okoskodó ember aki még látni se látott ilyet,de a véleménye már megvan róluk. Fogyasztás és megbízhatóság érdekelne elsősorban.
2019. okt. 1. 09:06
4/5 anonim válasza:
1. vagyok. Én családi autónak vettem, a hatalmas csomagtartója miatt, a gyerekek cuccait legyen hova pakolni. 900-as turbós, szépen megy, városban 8 körül azért simán fogyaszt, mert pörgetni kell, hogy legyen benne erő is. Az átlagfogyasztás 6,7-6,8 liter hosszabb távon. Tavasszal lesz 3 éves, eddig csak az éves szervizre vittem, problémamentes.
Ha ilyet választasz, szerintem nem lesz vele gondod, megbízható, bevált technológiát használnak a Daciában. A beltéren azért látszik, hogy nem Renault, de ezzel szerintem semmi gond.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat !
2019. okt. 2. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!