Derbi Senda kuplungja nem emelki?
Figyelt kérdés
Hali
Van egy sendám és az a probléma vele hogy szerintem nem emel ki a kuplung, : berakom 1.be huzok egykis gázt+bevan huzva a kupung,na most lassan engedem ki a kuplungot kint van a végén(gázt még mindig huzom nagyon picit) nem indul el de viszont lese fullad... szerintem nem emelki teljesen? vagy nem tom de igen furcsa meg jó lassan gyorsul.... motor majdnem hogy tiltáson van és üvölt de viszont 5p mire felis veszi a sebességet
hát nem tudom vagy csak 50es azért csinálja ezt? nincs ereje elindulni? habár akkor meg nagy sebességen nem üvöltene... 80 a vége neki.... ha valamit tudtok irjatok köszi!
2019. szept. 29. 17:33
11/11 A kérdező kommentje:
azt ha valaki nem értené habár ugyse látni xd fényes valami ami ha behuzod a kart mozog és benyomja a kuplungot azt toltam arréb
2019. szept. 30. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!