11/26 anonim válasza:
Azt mondja 150k Euróért vette, aztán őznek ment, mikor a képen egy E65ös bmw van, ami ráadásul kiégett és hétszentség, hogy nem vadkáros. Mikor tanulnak már végre ezek a fogyatékosok, hogyha nem tudod alátámasztani a sztoridat saját képpel, hanem netről szeded, 1 perc megtalálni google képkeresővel.
12/26 anonim válasza:
Én arra vagyo kíváncsi nyom-e ide még valamit, vagy most már a lapítás fázis jön, sok troll a végére lapítani szokott mikr már totál zsákutcába került.
13/26 anonim válasza:
Gondolom visszavonul, rendezi sorait, aztán jövő hét végén , mikor vége a sulinak és ismét lesz egy kis szabadideje, mert anyu apu nem cseszteti, hogy tanuljon, akkor kiír majd egy újabb kérdést.
14/26 A kérdező kommentje:
Ok, akkor hogy tisztába tegyük a dolgokat, mert probléma van itt a fejekben rendesen. Az őzet nagy sebességgel ütöttem el, ami teljes egészében belevájt magát a motorhazba, ezért kigyulladt az autó. Másnap jeleztem a német BMW márkakereskedésnél, hogy mi történt, mivel biztosítva van az autó prémium BMW garanciával így ők intéznek mindent. A kép amit linkeltem az én képem, a sajtó az engedélyemmel használhatja a képet, ezért is tudtál rákeresni.
2019. szept. 29. 17:51
15/26 anonim válasza:
Szóval nézzük jól értem-e, hogy még nagyobb hülye vagy, mint amilyennek eddig tűntél:
2016ban vettél egy 12 éves 7-es bmw-t 150K euróért, majd miután hazafele menet elcsaptál egy őzet, és a német prémium biztosítás angliába szállíttatta a járművet. Arról ne is beszéljünk, hogy a kocsi jobb kormányos, tehát mégegyszer megkérdezem: Vettél egy 12 éves jobb kormányos bmw-t németországban 45 millióért? :DDDDDDDDDD
16/26 A kérdező kommentje:
Valamit te nagyon benéztél, öreg.
2019. szept. 29. 18:01
17/26 anonim válasza:
2004es autó, 2016ban adták el így fosra törve, tehát 2016ban volt a baleseted, azaz akkor 12 éves volt a kocsi. Miben tévedek?
18/26 A kérdező kommentje:
Csupán annyit hogy az egy 2019es m760li.
2019. szept. 29. 18:12
19/26 anonim válasza:
Ott van a linken, amit küldtek, hogy 2004es 760li öcsi, ennyire nem lehetsz buta. A "te" képed vezetett el oda minket.
20/26 anonim válasza:
Elfelejtetted megkérdezni hogy mennyit fogyaszt és hogy unixos utángyártott alkatrész van e hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!