Eladni szeretném az Opel Astra H autóm, motorcsere volt benne viszont nem irattam még át a motorszámot, ha ez nem történt meg, nem tudom eladni? Ha esetleg átiratom mikor kapom meg az új forgalmit? Azonnal?
Figyelt kérdés
Motorszám változott, minden ember mást mondd, valaki azt mondja nem problema mivel nem nézik az eredetvizsgán csak az alvázszámot,nem szeretnék ebből problémát, ha esetleg átiratom megkapom még aznap a forgalmit vagy várnom kell napokat?2019. szept. 28. 20:33
1/6 anonim válasza:
A motorszámnak stimmelni kell, mert mindent lefényképeznek és megy be a nagy gépbe.
2/6 anonim válasza:
A forgalmit egyből kézhezkapod.
De ha nem gombokért adod, ott fog állni amíg megjön a törzskönyv
3/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted hogy nem gombokért adom? Még az érdekelne hogy típusazonos motort kapott, motorszám nem egyezik, egyébként nem rég volt műszakin és simán átment egy szót nem szóltak hogy nem irattam át, ha emén most nem iratom át a forgalmiba akkor az új tulajdonos is megteheti ezt?
2019. szept. 28. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
Milyen iratok azükségesek az átíráshoz tipusazonos motornál? Mennek kell a közlekedési hatósághoz is? Vagy mit kell most tennem hogy átirjam??
2019. szept. 28. 22:26
5/6 anonim válasza:
Az előző kocsim némteből jött, eredetiségvizsgán keresték a motorszámot de ott ugye nincs így a motorkód lett beírva. Tehát nézik. Szedd le a bilétát és mondd, hogy német donorból van a blokk.
6/6 anonim válasza:
Érdekes, mert szintén H Astrám van és műszaki vizsgán az szokott lenni az első lépés hogy az alvázszámot és a motorszámot is ellenőrzik.
Szintén típusazonos motorcserés volt az autó egy hónappal azelőtt, hogy megvettem. De ha nem lett volna rendben a forgalmi, vagy az eredetvizsga, kizárt hogy megveszem azzal a tudattal, hogy nekem kell még ezután is rohangálni.
Szóval az a tény, hogy rendezetlen a forgalmi, szerintem nem fogja segíteni az eladást, hacsak tényleg nagyon áron alul nem kínálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!