Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiesta, törött olajgomba...

Ford Fiesta, törött olajgomba mekkora gond?

Figyelt kérdés
Ford fiesta, 2007-es, 1.4 benzin. Nem égett az olajnyomás visszajelző amikor ráadtam a gyújtást a kocsira, benéztem a motortérbe és az olajgomba külső része csak lógott a vezetéken, az a műanyag része aminek bent kéne lennie félig kilógott, ahogy hozzányúltam ki is csúszott magától. Folt nem volt az autó alatt, megnéztem a nívópálcát, maximális jelnél volt az olaj. Haza mentem a kocsival mert muszáj volt, az olajszint még mindig maxon, de szerelőhöz csak pár nap múlva tudok menni. Az a kérdésem hogy az olajgomba helyén kiszivároghat-e annyi olaj ami már bajt jelent, vagy befolyásola-e az olajnyomást ez? Nem vagyok nagy szakértő a témában

2019. szept. 28. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha folyna akkor igen, így hogy nem folyik nem kell aggódni, vidd szerelőhöz amint tudod, meg nézz alá ha sokat áll egy helyen indulás előtt, de ha most nem folyik jó eséllyel az elkövetkező pár napban nem fog folyni
2019. szept. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.