Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 250 es motorom 25...

Tomka 2838 kérdése:

Van egy 250 es motorom 25 loeros, tegyuk fel fel rakok egy 300ccm hengert menyivel nohet a loero?

Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 02:52
 1/4 anonim válasza:
ETZ ? Nem sokkal talán 4-5 le.
2019. szept. 28. 03:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyobb hengerhei illik nagyobb torku karbi is. Még a füst csak kimegy mert nagy a nyomás, de a vákul az max minusz egy bár lehet így ott illik helyet hagyni az áramlásnak, hogy hatékony legyen az átalakítás.
2019. szept. 28. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem sokkal. Önmagában keveset ér egy nagyobb henger. Ha kinőtted a motorodat, egyszerűbb és JÓVAL OLCSÓBB egy nagyobbat venni az árából. Láttam 35 lóerős MZ-t, de már csak a kuplungkar volt gyári rajta.
2019. szept. 28. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat motor vasarlas elot alok es akkartam veni egy zongshen 250 est dirt biket mert nagyon jo aron volt de talaltam ugyan abban az arban egy gilera rc 125 31 lovas az mar eleg nekem.
2019. szept. 30. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!