Melyik autot vegyem?
Figyelt kérdés
3 auton gondolkodok mar par hete. Seat ibiza, skoda fabia (III) , renault clio (IV) mindegyikbol dizel es 2014-2017 koruli modell erdekel. Ti melyiket vennetek es miert?
A “vegyel 4-es golfot mert az auto” tipusu valaszokat hanyagoljatok :)
2019. szept. 26. 08:44
1/5 anonim válasza:
Egyformán jók a renault dízelek meg a vw dízelek is, amik a fabiaban és az ibizaban vannak. Én kinézet alapján az ibizát venném.
2/5 anonim válasza:
Ezek közül a clio az amelyik jó.
3/5 anonim válasza:
Dizelek teren nem tudok segiteni, de fabiank meg clionk volt.
Mindketto megbizhato, penztarcabarat auto volt, de kinottuk es most egy scenicet hajtunk 1.4 turbo benzin es ahh. Soha nem ulnek vissza tobbe alacsony pici autoba bar teny, hogy munkaba jarosnak vagy munkaeszkoznek tokeletesek
4/5 anonim válasza:
Inkább Skodát javaslom de a te döntésed mit veszel végül. A Seat is jó egyébként, de én személy szerint nem venném, de ez csak a saját meglátásom. Renaultot felejtsd mert egy Francia fos sok ismerősöm szív velük, motorilag renden vannak de a sok elektromos cucc problémás azokban az autókban is sajnos. Persze lehet kifogsz egy olyan típust ami befog válni mert ez is megeshet, de én inkább a Skodát venném, sokkal megbízhatóbb.
5/5 anonim válasza:
Pedig a Golf IV jó autó:)
De itt más összeghatárnál vagyunk már szerintem. Fabia, vagy Ibiza, amelyik külsőre jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!