Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota C-HR utazós autónak?

Toyota C-HR utazós autónak?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kényelmes utazós autót. Országon belül használnám leginkább, 7-8 milliót szánnék rá akár új, akár használt. Toyota C-HR vélemények, esetleg más javaslatok?

Az esetek többségében én és kutyusom utaznánk, ezért nem fontos hogy extra tágas legyen belül.

Köszi a válaszokat.

2019. szept. 24. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a kutyád meg te használnátok csak ketten akkor jó választás!

De ha van kettő gyerek is akkor szerintem ne ezt vedd meg, hanem a Rav4-et!

2019. szept. 24. 13:15
 2/9 A kérdező kommentje:

2 gyerek még nagyon soká lesz. :D

Köszi a választ.

2019. szept. 24. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
:D
2019. szept. 24. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyomatékos, teli van mindenféle védelmi kütyüvel, viszont üresen hátul hangos a csomagtér/hátsó futómű.
2019. szept. 24. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
ha kutyás vagy ( és nagy a kutya) biztosan nem ilyet kellene venni. Nem olyan tágas belül. Ennyi pénzért kapsz remek autókat. De ha bele vagy szeretve, akkor simán vedd meg, mert jó autó. ( én vennék egy nagy kombit 5 millióért a maradékot elutaznám:-))
2019. szept. 24. 19:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem nagy kutya. Annyi a szempont hogy viszonylag sok cucc elférjen benne, és egy földút se okozzon nagy problémát.

2019. szept. 24. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A földút csak a nagyon alacsony építésű autónak nem jó. Ha sima a földút...ha viszont igazi vacak, kátyus, akkor Dacia Duster. Tudom, nem olyan menő, de nagyon strapabíró és jó terepes. De elég lehet egy Suzuki S-Cross/ Vitara is parádés felszereltséggel.
2019. szept. 24. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
A Dusteren én is gondolkodtam. Nissan juke esetleg?
2019. szept. 25. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A Juke nálam kizárt, mert csajos autónak tartom. Ami még a bajom volt vele, hogy a kidolgozása nem tetszett. Ha újat veszel, akkor nem kell foglalkozni azzal, mennyire megbízható, mert sok évig garanciális marad. Így azt vedd , amelyik tetszik. Ha Nissan, akkor egy barátom Nissan értékesítő Budapesten.
2019. szept. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!