Volvo s80 mk2 (2007) alá mekkora átmérőjű kerék megy be maximum, de úgy hogy ne is érjen semmihez menet közben?
Mostani az 225/50 r17, gyári méret. 225/60 r17 elfér?
Köszi.
Nagyobb lesz 4.5 centivel a kerék átmérő.
Na ezt nézzd meg hogy van e annyi hely még hogy ez elférjen.
DE gyanítom ennyi hely nincs már ott.
Tehát az azt jelenti hogy a kerékjárat két végén 2,25-2,25 centi van-e? Szerintem annyi van. Bár lehet éppenhogy férne el gondolom az azért nem jó, valamennyi résnek kell lennie.
Másodiknak: olyan sokkal nem térnék el meg eleve ezt több mérettel szerelik, nem csak egyfélével. Amúgy pont nem nagyobb felnit akarnék peresebb gumival hanem fodítva,pontosabban a felni nem változik, a guminlegyen nahyobb oldalfalú a szar utak miatt esetleg 16-osra leváltani de akkornis minél nagyobb oldalfalat akarok, ami befér még.
Elméletben csak gyári felnit és gyári méretű gumit rakhatsz az autóra.
Más kérdés, hogy extrém méretektől eltekintve nem foglalkoznak vele.
Továbbra sem értem miért a mókolás és miért nem lehet a gyári váltóméretet használni
Mennyitől számít extrém méretnek?
De ez nem mókolás, fentebb megírtam miért nem. A gyári méretek túl peresek, a 225/55-ös oldalfal már jobb de az meg 16-os felnihez van megadva, de azzal meg kisebb átmérőjű lesz a kerék mint a mostani, ergó lejjebb kerül az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!