Krómgyűrű kérdése:
Ducati energia gyújtáshoz feltétlenül szükséges akkumulátor Simsonhoz?
Figyelt kérdés
Van egy N-es Simsonom, akksi nélküli és vacakol a gyújtása és gyakran motorozok sötétbe, szóval a 6V-os világításával se vagyok nagyon megelégedve.
Kéreldésem az, hogy ehhez a Ducati Energia gyújtáshoz kell akkumulátor, mivel amelyik Simsonon ilyen gyújtás van, mindegyiken volt index és akkumulátor.
2019. szept. 22. 20:32
1/3 anonim válasza:
Eredetileg kell-e hozzá?
Ha van akkor nyilván kell ehhez is ha ezt építed be.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy nem tudom, hogy kell-e hozzá eredetileg. 😕
2019. szept. 22. 20:49
3/3 anonim válasza:
Nekem Derbi Senda van, abban Ducati Energia gyújtás van, és beindul úgy is, ha nincs benne akksi. Egy ideig akksi nélkül használtam, és tönkrement a feszültségszabályzó, kicseréltem, azóta jó, de mondták hogy akksi nélkül ne nagyon használjam, mert amiatt ment tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!