Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
A Dacia Duster-hez van most egy új motor, a tce 100. Az Access (alap) felszereltségű modellhez ezt a motort adják. Mik a vélemények róla? Jól használható, elég 100 lóerő ennek a karosszériának?2019. szept. 22. 13:13
1/5 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy csak két népet utálok: a románokat meg a franciákat, a Daciát meg pont ők gyártják. Lehet, hogy nem annyira szar kocsi, de elvből nem vennék, főleg, hogy annyi más márka is van.
2/5 anonim válasza:
Miért utálod? #1? Töri miatt? Hidd el a mára globalizált világba pont nem ez van, azt sem tudják hol vam Magyarország főleg a franciák, tanuló társam mesélte, hogy benzinkuton a kutas azt hitte hazudnak amikor azt mondták, a kérdésre, hogy honnét jöttek, hogy Magyarország, mutatták térképen és ámúlt a pofa. Ennyiből Zastavát üeg ügye Yugot sem kell venni mert a partizánok (usztasák?) éjszakánként magyar nyakat vágtak.. ideológia már kiveszett, nem mondom, hogy nincs igazad és nem követem én is ezt, csak azért mindezt leírtam egy Seatból egy Volkswagen :D (nem utalok semmi spanyol tábornokra áhhg nem).
3/5 anonim válasza:
Kérdésre meg nem válaszoltam..
100 paci elég kis turbós motorok alacsony fordulaton már pajkosak, annyi, hogy leállítás előtt várj majd picit mert a turbó(ka) alapjáraton szeret pihizni. ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a választ! :)
2019. szept. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!