Az oktatóm nem mutatta meg a balra hátra merőleges parkolást!?
Az oktatás alatt nem tanulsz meg érdemben semmit, annyi hogy hozzászoksz az autókezeléshez, forgalomhoz.
Majd ha veszed az autódat, elmegy veled családtag gyakorolni, akkor fogsz tanulni.
Engem a kézifékes elindulásra tanítottak itthon, vagy sebességbe hagyva leállítani az autót és úgy parkolni.
Az a könnyebb.
Lehet azért.
Aki így is képes nekimenni valaminek, az.....inkább ne csináljon semmit.
Amikor vezetni tanultam, és kérdésem volt, először mindig az oktatótól kérdeztem, és ő rendszerint adott is értelmes választ.
Rögtön az első órán megkérdeztem, miért bem rutinpályán kezdünk, hisz még soha nem vezettem... később is voltak kérdések, amire kielégítő válaszokat adott, tehát nem értem, hogy ez a kérdés miért ide került, miért nem kérdezted neg te is az oktatódat, illetve kérted, hogy mutassa meg.
Nekem pl megmutatta a saroktolatást, mondta, hogy ilyen a vizsgán nem lesz, de nem.árt tudni, lehet rá szükség később.
Balra hátra parkolás sincs a vizsgán általában, de lehet olyan helyzet, amikor úgy célszerű beállni, viszont kellő gyakorlattal már a parkolások is úgy működnek, hogy érzed az autót, nem támpontokat keresel, figyelsz, tekered a kormányt, beállsz.
Nem az oktató mellett tanulsz meg mindent.
Azért nem mutatta meg a balra hátra parkolást, mert azt már kivették a manőverek közül, a vizsga
értékelő lapon sincs rajta, nem kell már. Amúgy tényleg egy marhaság ez a fajta parkolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!