Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja az autómnak? Miért...

Mi baja az autómnak? Miért pörög a motor?

Figyelt kérdés

Elindítom, berakom sebességbe, elkezdek gázt adni és elkezd pörögni a motor. Ha leveszem a gázról a lábamat sem hagyja abba. Ha megállok pl jelzőlámpánál, kiveszem sebességből, kéziféket behúzom, érzem, hogy akar lefulladni, valamikor le is fullad. Már többször volt olyan, hogy lejtőn mentem lefelé, ugyanazon az útszakaszon, vettem vissza a sebességet, váltottam vissza, mert piros volt a lámpa és lefulladt. Tegnap ugyanezen a lejtőn 4-ben is sikerült lefulladnia.

Mi baja lehet és mennyibe kerülhet megcsináltatni? Mindenképpen viszem szerelőhöz, csak érdekel hogy mire készüljek. Toyota Yaris, benzines, többet nem tudok róla (igen, lány vagyok).

2019. szept. 20. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Álló helyben, üresben is csinálja hogy ingadozik?
2019. szept. 20. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2019. szept. 20. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor bármi lehet. Alapjárati motor (esélyes) elektromos gázpedál (ha az van ebben) , ECU programhiba, vagy sima gázbówden hiba (ha az van benne) és még ezer dolog, amire itt nincs rálátásunk.

Ez által árat sem fogunk tudni mondani.

2019. szept. 20. 14:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Körülbelüli összeget sem?
2019. szept. 20. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

De kérlek értsd meg, hogy ez hiba függő. Ha az ECU (motorvezérlő) kap egy frissítést akkor az 10-en pár ezer... ha elektromos gázpedál, akkor 40e, ha más akkor...

Érted? Nem tudjuk mi a baja. És attól függ mi kell bele,és mennyi időt tart a javítása.

2019. szept. 20. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, köszi azért.
2019. szept. 20. 14:46
 7/7 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
47%
Szerelő aztán megmondja....
2019. szept. 21. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!