Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa 159 vélemény?

Alfa 159 vélemény?

Figyelt kérdés
Nézegetem az Alfa Romeo 159-es szedánokat, de akit csak ismerek lebeszélnek róla (hozzáteszem, egyikőjüknek sem volt Alfája az életben). Igazak a históriák az 159-esről vagy csak sztereotípiák?

2019. szept. 19. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

A véleméynem hogy nem tudod a keresőt használni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=alfa+159&ka..

Csak kismillió kérdés van 159 röl.

2019. szept. 19. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Tényleg rengeteg kérdés volt már. Olvasgasd a válaszokat.

Röviden, tömören. Klasszisokkal jobb, mint a régebbiek, de még mindig Alfa, nyűgös tud lenni.

De van itt egy 159 tulaj, aki majd jön és az egekig magasztalja a JTD-t, és a végén odabiggyeszti, hogy btw igényli a törődést ez is az átlagnál jobban.

2019. szept. 20. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ahhoz beleülni a szarba, hogy nemet tudjunk rá mondani.
2019. szept. 20. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Az egyetlen vállalható régebbi Alfa Romeo, de Alfás mércével jó csak, amúgy elég problémás. Érdekes módon ebből a modellből a dízelek sokkal jobbak, mint a benzinesek, megbízhatóság szempontjából, a 2.4-es JTD sor5-ös, ami önmagában az egyik legjobb elrendezés, és gyönyörű a hangja, fordulaton nincs ember, aki megmondja, hogy dízel.
2019. szept. 20. 10:41
 5/6 anonim válasza:
37%

Tény,hogy nyűgösebb, az alkatrészek nem a legolcsóbbak.

Ha szereted az autókat (úgy általánosságban) és nem azért veszel,hogy ,,legyen" akkor szerintem bőven megéri. Az a baj tényleg olyan írja róluk a véleményt akinek nincs, csak huuu alfa az egyenlő az ördögtől való dologgal..én azt javaslom ha veszel előtte vidd el, nézesd meg, tegyék rá gépre..( ha ezt a tulaj vagy a kereskedő valamiért nem engedi akkor nyílván hagyd)

Nekem alfám van csak 156. Nem fogom azt mondani,hogy huuu csak a kopó alkatrészeket cseréltem, mert nem igaz. Igen, költöttem rá, szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni én megértem ha valaki azt mondja rá ,,szarolasz"..de valószínű sose ült még egy jó ,,szarolasz"-ba. Szép napot!

2019. szept. 20. 10:55
 6/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
19%
Szép és kész, akit megfog vegye
2019. szept. 21. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!