Alfa 159 vélemény?
A véleméynem hogy nem tudod a keresőt használni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=alfa+159&ka..
Csak kismillió kérdés van 159 röl.
Tényleg rengeteg kérdés volt már. Olvasgasd a válaszokat.
Röviden, tömören. Klasszisokkal jobb, mint a régebbiek, de még mindig Alfa, nyűgös tud lenni.
De van itt egy 159 tulaj, aki majd jön és az egekig magasztalja a JTD-t, és a végén odabiggyeszti, hogy btw igényli a törődést ez is az átlagnál jobban.
Tény,hogy nyűgösebb, az alkatrészek nem a legolcsóbbak.
Ha szereted az autókat (úgy általánosságban) és nem azért veszel,hogy ,,legyen" akkor szerintem bőven megéri. Az a baj tényleg olyan írja róluk a véleményt akinek nincs, csak huuu alfa az egyenlő az ördögtől való dologgal..én azt javaslom ha veszel előtte vidd el, nézesd meg, tegyék rá gépre..( ha ezt a tulaj vagy a kereskedő valamiért nem engedi akkor nyílván hagyd)
Nekem alfám van csak 156. Nem fogom azt mondani,hogy huuu csak a kopó alkatrészeket cseréltem, mert nem igaz. Igen, költöttem rá, szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni én megértem ha valaki azt mondja rá ,,szarolasz"..de valószínű sose ült még egy jó ,,szarolasz"-ba. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!