Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyertyát vegyek a...

Milyen gyertyát vegyek a simsonomba?

Figyelt kérdés

Milyen gyertyát tagyek a simómba ???

előre is köszi!!

2010. júl. 14. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
egyet jegyezz meg. ISOLATOR-t elvből nem, mert egy nagy SZ@R. NGK-t, vagy BOSCH W4AC.
2010. júl. 14. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem most ISOLATOR SPÉZIAL van benne, és nagyon zsírul megy!

Előtte Brisk volt azzal is jó volt.

HA jól be van lőve a gyújtás, megfelelően be van állíva a karbi, akkor gyakorlatilag mindegy milyen a gyertya benne, mert jól fog menni.

Én monjuk az alapján teszem bele, hogy mekkora szikrát ad, pl. találok a pincében 5 gyertyát, minegyik másfajta, belövöm mindegyiken a gyertyahézagot (0.4 mm), és szépen sorba gyertyapipába beletesz, hengerhez érint, majd rárúg...

Amelyik a legszebb, és legnagyobb szikrát adja, az megy a mociba...

2010. júl. 14. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
a 0.4-es gyertyahézag hülyeség, 0.7 és 0.8 között kell lennie. Azért mondtam, hogy isolatort ne, mert a simo-k többsége nem igazán van ennyire pontosan beállítva sajnos...
2010. júl. 14. 21:29
 4/10 anonim válasza:
Spanyol viaszt
2010. júl. 14. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:

simsonnál szerintem olymindegy. én is sokat hajtottam a simsonomat isolator speciallal, semmi bajom nem volt vele, de volt benne másféle gyertya is. tényleg az van hogy azt kell figyelni, hogy mekkora a szikra. bár én lehet hogy azért vettem ilyen lazán mert nálam a csomagtartóban mindig volt 4-5 plusz gyerta.

amúgy én 0,6-osra szoktam állítani.

2010. júl. 14. 22:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszz szépen mindenkinek
2010. júl. 14. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
BRISK !
2010. júl. 15. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:

A szarul beállított gúyjtással és szar kondenzátorral az Isolator bírja legjobban.

Amúgy a legjobb szerintem az NGK B8HS, 600 Ft

2010. júl. 15. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség amit mondotok.

NGK-t vettem bele, 1020 Ft-ért, bírta 30 percig, Isolator, Brisk nem bírja.

Most Bosch van benne, előtte is ez volt, tökéletesen megy, már 1 hónapja ki se vettem és még mindig müxik.

(jah és nem gyári Simson, 60/4F, ezért nagyobb hőértékű gyertya kell bele.)

2010. júl. 15. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:

15:24!

normálisan beállított és jó alkatrészekből álló gyújtásnál az NGK egyszerűen nem szarhat be...

legjobb gyertya

2010. júl. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!