Milyen gyertyát vegyek a simsonomba?
Milyen gyertyát tagyek a simómba ???
előre is köszi!!
Nekem most ISOLATOR SPÉZIAL van benne, és nagyon zsírul megy!
Előtte Brisk volt azzal is jó volt.
HA jól be van lőve a gyújtás, megfelelően be van állíva a karbi, akkor gyakorlatilag mindegy milyen a gyertya benne, mert jól fog menni.
Én monjuk az alapján teszem bele, hogy mekkora szikrát ad, pl. találok a pincében 5 gyertyát, minegyik másfajta, belövöm mindegyiken a gyertyahézagot (0.4 mm), és szépen sorba gyertyapipába beletesz, hengerhez érint, majd rárúg...
Amelyik a legszebb, és legnagyobb szikrát adja, az megy a mociba...
simsonnál szerintem olymindegy. én is sokat hajtottam a simsonomat isolator speciallal, semmi bajom nem volt vele, de volt benne másféle gyertya is. tényleg az van hogy azt kell figyelni, hogy mekkora a szikra. bár én lehet hogy azért vettem ilyen lazán mert nálam a csomagtartóban mindig volt 4-5 plusz gyerta.
amúgy én 0,6-osra szoktam állítani.
A szarul beállított gúyjtással és szar kondenzátorral az Isolator bírja legjobban.
Amúgy a legjobb szerintem az NGK B8HS, 600 Ft
Hülyeség amit mondotok.
NGK-t vettem bele, 1020 Ft-ért, bírta 30 percig, Isolator, Brisk nem bírja.
Most Bosch van benne, előtte is ez volt, tökéletesen megy, már 1 hónapja ki se vettem és még mindig müxik.
(jah és nem gyári Simson, 60/4F, ezért nagyobb hőértékű gyertya kell bele.)
15:24!
normálisan beállított és jó alkatrészekből álló gyújtásnál az NGK egyszerűen nem szarhat be...
legjobb gyertya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!