Miért írja ki az rendszámlekérdezős oldal hogy "ilyen rendszámot nem helyeztek forgalomba Magyarországon" amikor a használtautóról képem is van ilyen rendszámú autóval?
Szerintem amit végleg kivontak a forgalomból arra ezt írja ki.
Én is le akartam kérdezni a régi autómat amit 3 éve eladtam és ugyan ezt írta ki rá.
Három dolgot ír ki a kereső amikor nincs találat.
1. "A rendszám nem került kiadásra Magyarországon".
Ez azt jelenti, hogy vagy olyan régen (több, mint 10 éve) kivonták már, hogy a rendszámát törölték a nyilvántartásból, vagy új rendszámot kapott és az adatait arra vitték át.
2. "A megadott rendszámhoz nem tartozik jármű." Ezesetben vagy külföldre került az autó, vagy baleset esetén műszaki tk-nak nyilvántották és azért vonták ki, vagy céges jármű volt és úgy vonták ki végleg (mivel csak magánszemélynek kötelező bontási igazolás), vagy lopott volt és nem került elő de már nem is keresik. Ezek a lehetőségek vannak.
3. "A jármű kérelemre, bontási átvételi igazolással véglegesen kivonva."
Ezt pedig szerintem nem kell magyarázni, mivel akkor egyértelmű volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!