Megéri elektromos autót venni?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyet?
Hasznalt Fiat 500e?
BMW?
Ion?
2019. szept. 12. 22:01
1/8 SándorÚr válasza:
Inkább csak rövid távra, nagy távra semmi féleképpen sem. Egy professzor azt mondta (németben) mindenki használja a belső égésű motoros kocsiját amíg gazdaságos, de ha cserére kerül a sor akkor az egy új villanyos legyen
2/8 anonim válasza:
Ha van rá pénzed igen. Én is vennék, csak én raktáros vagyok :D .
3/8 anonim válasza:
Ha lenne rá fölös pénzem akkor a Honda E-t venném.
4/8 anonim válasza:
Igen a Hyundai IONIQ-ot a nagyobb 38,3 kWh-ás akkuval.
5/8 anonim válasza:
Nálunk még nem.
Max akkor, ha munkába járós autó kell, és bőven a hatótávon belül használnád napi szinten városban és a munkahelyeden és otthon is tudod tölteni.
De emellé kell egy normális autó is, ha többet jársz hosszabb utakra, mert a töltőhálózat még elég gyér, a töltés lassú.
6/8 anonim válasza:
Nem éri meg , mint bármilyen autót, ugyanis mind ráfizetéses. De ha szükség van rá akkor megkell venni.
Ha lenne pénzem én biztos olyat vennék, szinte csak rövid távra használjuk az autót.
7/8 anonim válasza:
Én rendszeresen több száz km-t autópályázom, ezért van 2018-as Euro6-os dízel autóm. Erre szerintem még ez ideálisabb. Városban, vagy agglomerizációban tudok elképzelni elektromos autót, ha valakinek van 10+ milliója rá. Egyik kolléganőmnek egyébként pont Fiat 500e-je van, a másiknak egy hibrid Outlanderje. Arra amire ők használják: szomszédos faluból be a városba munkába és vissza, tökéletes.
8/8 Nyakasparasztgazda válasza:
A mostani autóm és egy használt elektromos ára közötti különbségbol kb 8 évig tudok autózni... Nekem nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!