Olcsón veszem, drágábban eladom? Működhet?
Azon gondolkodtam, hogy van 14 millió forintom, szívesen kipróbálnék, használnék pár hét / hónap erejéig egy sport kocsit, de sajnálnám, ha több millió elmenne miatta.
Szerintetek van rá esély, hogy előbb-utóbb találok egy nagyon jó ajánlatot, amit drágábban, belátható időn belül tovább tudok adni?
Volt akinek már ez bejött?
Ez autóknál nem működik vagyis nagyon ritkán talán.
Mert ahhoz nagyon kell érteni, meg a megfelelő embert is megtalálni.
Ha már ilyen célod van akkor inkább ingatlant vegyél , azt nagyobb valószínűséggel többér is el tudod majd adni.
egy autót akarok venni jó áron kb. 10 millió forintért, majd lehetőleg pár hét, hónap használat után tovább adni úgy 11-12 millióért.
Esélytelen. Hacsak nem nagyon meg van szorulva valaki, egyébként nem hinném.
Ekkora hülyeséget már rég hallottam :D
1, Még ha létezik is ilyen autó, azt nem te fogod megtalálni. Hanem a kereskedő, aki hivatásszerűen űzi ezt minden nap 8-10-12 órában.
2, Ki a bánat vesz 2 hétre / egy hónapra autót? Nem tudod eldönteni, hogy kell-e vagy nem? Bérelj egyet aztán kész. Vagy ha van olyan ismerős akinek van, és megbízik benned, kérd kölcsön.
3, Te nem akarsz rajta keresni... MEg nem azért vennéd hogy meggazdagodj. De 10-20%-os profittal akarsz eladni egy kocsit 2 hét után :D De nem azért, hogy pénz legyen belőle. Neeeem.
Ha szerencséd van, ugyan annyiért el tudod adni, mint amennyiért vetted. Bár Ha megkérdezi a következő vevő, hogy ugyan már miért akarod eladni 2 hét után? A "meguntam" nem egy hihető válasz... Én személy szerint gyanakodnék.
Végtére is baromság az egész, amit akarsz :D. Semmi értelme.
Nem ezen akarsz meggazdagodni, te csak sportkocsit akarsz vezetni 2 hétig. De Nemhogy bukni nem akarsz rajta, még keresni is! Realitás level 99.
Tökre megéri 2 / 4 hétre kocsit venni. Kifizetni rá az összes szart: átírás, ilyen olyan adó / illeték, eredetvizsga, meg még a többi... A biztosítás se éri meg 1 hónapra... Ilyen rövidtávon garantált mínuszos egy ilyen mutatvány.
De te mindezt 1-2 millió pluszba kívánod kihozni. Hajrá hajrá. Ha sikerül, társulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!