Van egy 1978-as Skoda 105s autónk. Hamarosan feleslegessé válik. (műszaki még fél évig érvényes) Érdemes felújítani és oldtimer autót csinálni belőle?
Pont mint a mi Ladánk! Stimmel az évjárat, csak ebben 68e km van, első tulajos.
Tavaly meghirdettem 200-ért. Pár hívás volt, mind "tesók" hívtak, hogy 30-ba elhoznák. Akkor inkább marad 3. hobbiautónak. Bár én sosem fogom restaurálni. Nincs annyi időm, energiám, pénzem rá. Még OT-t se szeretnék rá. A fenntartása így is vicces, adó + biztosítás 20eFt/év körül van.
Szóval szerintem csak tőled függ, hogy van-e kedved foglalkozni vele. Amennyit ráköltesz, ha igényesen csinálod, jó ha az visszajön eladásnál. Hasonló korú hasonló restaurált autókat láttam már milliókért is hirdetni, de azt nem hiszem, hogy ennyiért kapkodnának érte. Aki ilyet vesz, nem napi használatra veszi. Azok pedig nem sokan lehetnek az országban akik hobbiból kiállítási autókat gyűjtenek.
Használd aztán jovan... Amit éppen kell azt csináld meg rajta...
Ne akarj belőle kiállítási darabot csinálni... Irtózatos pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!