Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legjobb kabrio auto tavaszra,...

Legjobb kabrio auto tavaszra, nyarra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnatak ajanlani mutatos kabriokat? Nehany kriterium: Max 3-4 eves, szep es mutatos, a motorja lehet akar 2 ezres, akar 5 ezres v8 de jobb lenne minel kevesebb a fogyasztas, karosanyagkibocsatas, nem hibasodik meg olyan konnyen tehat megbizhato ha megkapja a megfelelo torodest. Koszi mindenkinek
2019. szept. 6. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Moat mi ebben a hihtetlen? Sehol nincs a szabalyzatban hogy sikeres homoszexuális vállalkozók nem kommentelhetnek
2019. szept. 7. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
tudod aki sikeres vállalkozó az nem itt fog gyakorin autót nézni :'DDDD
2019. szept. 7. 23:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Aranyos komment. Nem tudom hogy passzol ebbe bele a szexualis iranyultsag, mert ez meg mindig auto, motorok kategoria :) Az hogy sikeres pedig nehez definialni. Mihez kepest? Nehany kozlekedesi eszkoz vagy haz nem tesz jobba, talan szabadsagot ad kisse, de egyebkent kizarolag a gondolkodasod es a nyitottsag segithet :) Ezert vagyok igen aktiv a gyakorikerdeseken: mert nagyon sok nezopont talalkozhat egyetlen kerdesben, hiszen mindenki gyakorlatilag nulla szemelyes adattal vallalhatja onmagat, illetve, nem azert fognak adott esetben hallgatni vagy nem hallgatni rad, mert te vagy a fonoke, baratja, elitelt szomszedja vagy a volt kollegiumi szobatarsa hanem pusztan amit legepelsz ide. Koszonom a valaszokat, 3 kulonbozo tipust probaltam ki mostanra es vegul egy Az mx5 es a z4 kozul nyert a nemet markahuseg a “jozan esz“ felett :) Az arat tekintve kompromisszumot kellett kotni, de egy idei evi bemutato darabra igen jo aron csaptam le, mindossze 5300 km el az orajaban igy nem halogatom jovo tavaszig. Koszonom a segito kommenteket es a sok privat uzit nagyon meglepodtem gondolom ok kerulni akartak a sok rosszindulatu kommentet, amit en viszont nem banok . Aki pedig hasonlo cipoben jar nyugodtan irhat szivesen segitek ha tudok :)
2019. szept. 9. 00:56
 14/14 A kérdező kommentje:
5os es 6os valaszolo mondta meg a tutit: a mazda ar ertek aranyban tenyleg verhetetlen, illetve 8-9ert tenyleg csak vak remeny volt egy auto az en elkepzeleseim szerint (bar az mx5 ujonnan extrazva is sokkal kevesebb mint az alap z4)
2019. szept. 9. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!