Tdi tulajok, hozzáértők! Gyújtásnál kell világítania a motorhiba jelző lámpácskának?
Figyelt kérdés
Alany egy 1999-es Alhambra (igen megint én ) afn tdi, és eddig soha nem láttam a hírhedt check engie lámpát. Baj? Fél éve van meg a kocsi, most olvastam lentebb, hogy a kérdezőnek nem világít, ki iktathatták. Én sem látom a "lámpást"2019. szept. 6. 22:47
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az egr le van falazva (úgy vettem és kiiktatásra vittem amikor mondták, hogy már ki van). ( gazember vagyok, tudom, de ültettem fát :))
2019. szept. 6. 22:51
2/4 anonim válasza:
Motorhiba kijelző lámpa biztos van benne, ha virít, a kereskedők rutinból kikötik, ha a vevő reklamál nyílván nem tudnak róla semmit.
A fa ültetést majd a műszaki vizsgán említsd meg, ha a vizsgabiztos kifogásolná a káros anyag kibocsátás értéket, vagy keresi a kontroll lámpát.
4/4 anonim válasza:
Ha motor beíndítása után eltűnik akkor nem baj.
Nálam is világított az összes autómnál ez a lámpa,majd kialudt.
Nálam 1.9dci-nél is le volt falazva az Egr és simán át ment műszakin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!