Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezetni tanulok. Mi lehet...

Vezetni tanulok. Mi lehet erre a problémára a megoldás?

Figyelt kérdés
Megvan a 30 kötelező gyakorlati órám. Már plusz órákat veszek. Dupla órákat járok vezetni, így 100 percet vezetek folyamatosan, ami lássuk be egy kezdő vezetőnek sok idő. Az utolsó órámon az első negyven perc nagyon szépen ment, az oktatóm is mondta, hogy addig egy-két hibavonalas sikeres vizsga lett volna. Parkoltam megfordultam, minden volt benne, amit egy vizsgán kérnek. Aztan az oktatómat elvittem boltba, ahonnan iszonyatosan idegesen jött ki, amit persze rajtam vert le. Türelmetlen volt, belenyúlkált feleslegesen a kormányba, teljesen idegből kezdtem vezetni. Ezt már többször tapasztaltam, ha jó napja van, nagyon jól megy,ha rossz, akkor teljesen szétesek. Az utolsó 45-50 perc miatt, még nem akar engedni vizsgára, mert ugye annyi maradt, mert 10-15 percet az óra során simán vásárolgat. Azt érzem magamon, ha csendben van mellettem és nem szól bele a vezetésembe, sokkal átgondoltabb, higgadtabb vagyok. Őszintén szólva gyűlölök hozzá járni vezetni, többször sírva jöttem el tőle, sérteget sokszor, beszólogat. Sokszor nem érzem, hogy meglenne az a légkör, ami a vizsgaképes vezetéshez elengedhetetlen. Az autóját már viszont annyira érzem, hol fog a kuplung, hol a hátulja tolatásnál stb. Forgalmi vizsga előtt, nem tudom mennyire lenne ajánlatos oktatót cserélni. Szerintetek mit kellene csinálnom ebben a helyzetben?
2019. szept. 6. 12:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Én is szeretnék menni vizsgára, viszont ő ezt nem igazán támogatja. Félek, ha nem sikerül, utána még jobban cseszeget. Nem érzem parnernek a vezetésben, csak egy idegcsimbóknak. Többször éreztem azt mellette, hogy azon kevés ember közé tartozom, akik nem képesek megtanulni vezetni. Ha nem egyezik bele a vizsgába, lehet valamit ellene tenni?
2019. szept. 6. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Menj vizsgára.

Ha lebeszél róla az azért van mert plusz pénzt húz le megint rólad.

Vizsgán már a vizsgabiztos mellett nyugodt lesz mert nem idegesítheti a vezetőt.

Ha nem sikerülne véletlen akkor meg elmész egy másik oktatóhoz.

2019. szept. 9. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt az oktatómmal, ő csak olyan leszarom típus, nem az idegbeteg.

Ha nem enged vizsgázni, és csak leakar húzni, válts oktatót. Ha úgy beszél veled ahogy írtad, ugasd le, hogy kapjon már az agyához, vagy készíts hangfelvételt és használd fel ellene.

Ha Te nem véded meg magad, senki sem fog. Ezt jegyezd meg, mert örök igazság. Mások vagyunk mind, ahogy a körülményeink is mások, nyilván mindenki maga tudja csak megoldani a saját problémáját, de választhatsz, vagy sírdogálva, megalázva jössz el, vagy emelt fővel.

Ha nem állsz bele, akkor válts oktatót.

2019. szept. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!