Szerintetek egy autóimádó vehet átlagosabb kocsit?
Én motorosként írok, mert szerintem mindkettőnkben meg van fejben az álom gép.
Szerintem halandó emberként nem kell túlgondolni ezeket a dolgokat, csak használati tárgyakról beszélünk, ami bárki számára elérhető ha megtudja fizetni, és jut majd rá pénz a továbbiakban is. Ez is azt mutatja hogy pl feltörekvő rapperek is komoly autókat bérelnek vagy akár meg is vesznek(több klipben ugyanaz az autó, vagy képeken amiben mondjuk füvezik is) Ők meg köztudottan szarnak a dolgokra, használják majd cserélik, én pl elképzelni nem tudnám hogy akár egy Swift tetejére felálljak cipővel, és ez lehet egy 1 milliós példány is, de mivel én is fizetésből élek, így nem szeretnék szándékosan több 10 ezres javítást csinálni magamnak.
Egy 3-as BMW még nem az a kategória amit mondjuk egy fogtechnikus ne tudna megengedni magának, de egy benzines 5-ös az már komoly anyagiakkal rendelkezőknek ideális.
Én sem vagyok Rossi mégis vártam az újabb gsxr-eket, le is cseréltem a motorom egy 2015-ös modellre, de a fele erejét nem használom ki, és a tudásom sem elég hozzá, pályára kivinni pedig nincs pénzem, tehát ebben a helyzetben számomra ez felesleges kiadásnak tűnhet, de a hangja, és ahogy húz az megér ennyit.
Ahogy hallottam jó autó az 1-es focus, de korrózióra hajlamos, tehát ebből ki kell fogni egy olyat amire nagyon vigyáztak, és ha ez meg van onnantól lehet csinosítgatni.
"...szeretnék majd venni"
"...ha milliomos lennék"
Egyértelmű, hogy se pénzed, se autód, de akkor mit okoskodsz? :D
Miért foglalkozol mások véleményével? Olyan autót veszel, amilyet akarsz.
Én pl. jobban érezném magam egy Celicában vagy akár egy boyracer Civicben (ilyeneket engedhetnék meg most anyagilag), de családosként épp mások a prioritások és unalmas, gyenge, de praktikus autóm van. Persze, ha az ölembe pottyanna pár millió, rögtön vennék második autónak valami izgalmasabbat. De "szórakozni" igazából bármilyen autóval lehet, csak mindegyiknek máshol vannak a korlátai, a többi már a sofőrjén múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!