Lali75 kérdése:
B6 passat engine fault hibakód+villog az izzítás! Szerintetek mi lehet a hiba? Leállítás, újrainditás és eltűnik a jelenség egy jó ideig.
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 04:38
1/7 anonim válasza:
Ki kell olvasni a hibakódot, ennyiből nem lehet megmondani. Az autó átvált vészmódba? Csökken a teljesítmény is?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen.Ha leveszem az aksisarkot egy jó darabig az csak átmeneti megoldás ?
2019. szept. 4. 19:07
3/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam h először azt kell megpróbálni, -resetelni-és elméletileg észhez tér !
2019. szept. 4. 19:16
4/7 anonim válasza:
Vagy mondjuk ne házilag próbàld megoldani hanem vidd el szerelőhöz aki ért is hozzá és lehet, hogy nem kell ráborítanod utána félmilliót egy motorfelújításra.
5/7 anonim válasza:
Ezek a restelgetések és hasonlók akkor "érnek valamit", ha eleve egy tákolt hulladékod van, ahol át vanna kötve dolgok és hasonlók, a problémát nem oldja meg, átmenetileg esetleg eltűnik a hibakód, aztán majd lesz nagyobb kár, mert valami hiba van, de te ütöd tovább.
Ahogy írtam, ki kell olvastatni a hibakódot ha neked nem megy. Aztán meg el kell vinni egy normális szerelőhöz, aki rendbeteszi.
6/7 A kérdező kommentje:
Kiderült a hiba, egr szelep le van kokszolódva.Spurit ajánlott a szerelő , azt öntöttem a gázolajhoz.Azt mondta az elméletileg letisztítja, és használjam folyamatosan.
2019. szept. 7. 09:41
7/7 anonim válasza:
Ha már annyira elkokszolódott, hogy hibakódot dob rá, akkor a spuri sem fogja megoldani.
Le kell venni ez EGR szelepet, kitisztítani és visszrakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!