Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lukoil üzemanyag milyen minőségű?

Lukoil üzemanyag milyen minőségű?

Figyelt kérdés
2014 előtt tudom hogy jó volt, mert akkor még valóban az orosz Lukoil tulajdonában volt és jött is a minőségi orosz nafta, de ugye felvásárolta a magyar Normbenz Kft. és arra lennék kíváncsi, hogy még mindig orosz benzint adnak e el, vagy már ott is a fos MOL van?

2019. szept. 3. 16:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Most cégelemzést szeretnél hallani? Itthon szinte mindenki a MOL-tól vásárolja a benzint, ezt adalékolják. Az ÖMV Duna vízszinttől függően látja el Schwechatról a magyar kútjait. Az Auchan vásárolt az ÖMV-től, de most hallani, hogy a lengyelek vették/vennék meg (Orlen). Az ÖMV egyébként a kenőanyag üzletágát eladta az oroszoknak, a BIXXOL márkanévvel együtt.

Szerintem itthon is kb ugyanazt a minőséget kapod az autódba, bárhol veszed. Nyilván létezik pancsolt vacak is, de alapból kb mindegy, hol veszed meg.

2019. szept. 3. 19:10
 12/19 A kérdező kommentje:
#8 hát figyelj, nem tudom.. elég kényes kérdés ez az üzemanyag minőség, de több embertől hallottam már hogy pl Ukrajnában amikor tankolt, sokkal jobb üzemanyagot kapott, mint itt. Biztos vannak szar kutak ott is, de tudomásom szerint elég jó minőségű az orosz.
2019. szept. 3. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Ukrajna nem Oroszország. Ez a valaki mondta, hogy itt milyen szar az üzemanyag, bezzeg máshol milyen jó, erős fenntartással kezelem.
2019. szept. 3. 19:52
 14/19 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
74%

Nem mindegy?

Benzint kapok, megy vele minden otthoni benzines jármű/eszköz. Mondjuk az átlag életkoruk 28,3 év.. ezeknek mindegy....

2019. szept. 3. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

"És még mielőtt jönne a következő okoskodó igen tudom, hogy részben román és bolgár finomítóból jött a nafta nem csak oroszból, de az előbbi kettő is mérföldekkel jobb, mint az itteni fostákolmány.

És azok az emberek is hagyjanak békén, akik azt akarják írni, hogy ugyanolyan az üzemanyag mindenhol, mert szabvány és ellenőrzik..."

Ezek után szerintem fölösleges itt bármit írni, hisz egy valódi tudós csöppent közénk, a saját laborjában tesztelt mindent, sőt nemzetközi kapcsolatai is vannak elég magasan hisz tudja pontosan mi honnan jön!

2019. szept. 3. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
A Lukoil trágya.
2019. szept. 3. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kedves nem barátom, na most megkérdezted, hős vagy, egyrészt szerinted tutira tudja majd az ottlévő alkalmazott, hogy na a főnök innen és innen hozatott, a másik rész emg valahogy kimaradt, hogy van laborod is és letesztelgetted, vagy a szomszéd Pista mondta a második sör után hogy te figyelj má az ám jó nafta azt tankód? :D
2019. szept. 4. 03:14
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
Hagyjuk mar ezt a bullshitet. En meg eddig barhol tankoltam, mind ugyanolyan benzin volt. Varosi legenda, hogy micsoda kulonbsegek vannak koztuk...
2019. szept. 4. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, és úgy néz ki az eddigi autóim is tudatlanok voltak, mert minden benzinnel ugyanúgy elvoltak, egyikből sem esett ki a motor mert xar a benzin, és úrhajó sem lett belőle még az itt húdejó benzines kutaktól.
2019. szept. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!