Gyári hangszóró helyére milyet?
Van egy Skoda Roomsterem 2008-as, 2db gyári nagyobb hangszóró elől (165 mélyközép lehet talán nem nagyon értek hozzá, 40W), meg 4db kicsi van elől hátul.
A 2 nagyobb menne hátra, a helyükre szeretnék valamit, ami megüti, vagy meghaladja a gyári 40W mélyközép szintjét. Bontottan párba a gyári lenne kb. 13ezer kiszállítva. Az újakhoz kellene talán kiemelő keret is (a gyári hangszóró eleve úgy van kialakítva).
Keret rá kb. 15-20ezer, ha megéri picit több. Tudnátok valamit ajánlani? 4x50W 2din fejegység van benne.
Köszi!!
Gyárinál szinte még a leggagyibb is jobb lesz, ha a gyári nem valami márkás, direkt az autóhoz extraként rendelt hifi. Pl Bang and Olufsen, Bose, stb...
Pioneer, JBL, Alpine, Hertz. Ezek a márkák háza táján nézz körül, beépítő keretet biztos találsz neten valahol, esetleg ebayen az autódhoz. Én azt ajánlom, hogy első szettet vegyél, külön mélyközép és külön magasok, hangváltóval.
Nem sikerült megérteni? Az hogy 2db hangszóró van és 4dbot szeretnék.
Azért a gyári nem gagyi az esetek döntő többségében. Az ismert márkákat én is fel tudom sorolni, konkrét típust szerettem volna, ami a gyárinál nem lesz rosszabb. Nem tudom hogy mit kell nézni, dB, Hz tartomány, Watt, stb
Csak hogy én szeretem a legtöbbet kapni a pénzekért. Ezért kérdeztem, hát ha van szakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!