Mennyire jó döntés egy Citroen?
Kinéztem egy 2010-es 2 literes benzines C5-t.
Kívülről, belülről nagyon tetszik.
Nagy kényelmes stb stb.
Viszont mindenkitől azt hallottam, hogy franciáktól meneküljek.
Jelenleg egy 1.3-as Swiftem van amiben kb semmi nincs.
Szóval eléggé nagy lépés lenne csak hozzászoktam, hogy évente egyszer járok szervízbe mikor minden szokásos dolgot le cseréltetek.
Vélemények, tapasztalatok?
Nekem is Peugeot 1.6hdi-m van 400x ezer kilométer van benne és kopó alkatrészen kívűl semmi hiba a motor bontatlan!Előtte Laguna 1.9dci volt a 2 marha nagy hiba volt 1.turbócső kb 5000ft és a 2. kiégett a kapcsolókból az izzó.Ennyit a francia autókról!
Aki azt mondja kerüld a francia autót annak valószínű soha nem is volt!
Egy a lényeg,hogy karban legyen tartva.
Nekem sok évig egy 1,8 benzines Lagúnám volt.Egy hűtőcső törésen kívül semmi gond nem volt vele.Azt sem tudom hogyan lehetett,mert egy ismerősömnek adtam kölcsön és nála történt.Most egy C 5 2,2 HDI-m van.268000 Km-el.A kopó alkatrészeken kívül,egy kinyomócsapágyat,meg egy pár kézifék bowdent kellett cserélni.
Azt hiszem nagyon sok autós kiegyezne ennyi javítással.
Ja,és még az előzőhöz.
Ma megy műszakira az utánfutóval együtt.Az utánfutó elektromos csatlakakozóját kellett cserélnem.Ezen kívül nem kellett rajta csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!