Tegnap vettem egy citroent, semmi baja nem volt, teletankoltam, és olyan szörnyen rángat, mint amikor egy szerencsétlen kezdő vezető küszködik. De nem feltétlenül induláskor, hanem mente közben is előadja. Mi lehet az oka?
"Annyira tudtam, hogy ez lesz a bölcs válasz, ha egy nő alatt megáll az autó, az első kérdés, van benne üzemanyag?"
1) senki nem kérdezett ilyet
2) honnan kellett volna tudnunk, hogy nő vagy? És egyáltalán mi ennek a jelentősége?
"A kérdéshez oda akartam írni, hogy igen, benzint raktunk bele. Csak, hogy ne tessék hülyének nézni."
Oké, de nem írtad bele, a gondolatolvasás pedig még mindig nem megy. Senki nem nézett hülyének, de ha a tankolás után szinte azonnal jelentkezik a hiba, akkor elsőre mindenki arra gondol, hogy az üzemanyag nem megfelelő.
"Szóval, így mi lehet az oka a rángatásnak?"
Tippem sincs, mivel azt sem tudtuk meg, milyen autóról van szó. De az ilyen rángatások általában gyújtás hibára vagy üzemanyag ellátási hibára vezethetők vissza.
"Annyira tudtam, hogy ez lesz a bölcs válasz, ha egy nő alatt megáll az autó, az első kérdés, van benne üzemanyag?"
Bocs az offért, de nem tudom kihagyni. Csodálatos és egyben rendkívül röhejes példáját láthatjuk annak, mikor egy kisebbségi komplexusos, atom szexista nő másokat vádol szexizmussal. :)
Lefogadom, hogy gyújtáshiba, szivárgás van valamelyik hengeren. Gondolom, a check engine kód kiütve... méress kompressziót!
A cuki idős házaspár jól átbæszott.
És a lehető leghülyébb ötlet volt belerakni az injektortisztítót, egy ismeretlen hibánál. Hogy jutott egyáltalán eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!