Van egy Fiat Grande Puntom 2007 es Lehet zárlatos?
Igen autóvillamossági méghozzá olyan, aki ért is hozzá, ugyanis egyszer nekem letiltott az indításgátló, aztán nem szakemberhez került, akik aztán szétbarmolták a motorvezérlőt és a karosszériavezérlőt (BCM), úgyhogy mindkettőt ki kellett cserélni, így közel 200 ezer forintos kárt csináltak. Holott az egészet csak újra kellett volna indítani vagy formázni tudom is én.
A hátsó ablaktörlőnek a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor kell folyamatosan törölni, amennyiben az első ablaktörlők legalább szakaszosra vannak bekapcsolva. A hátsók csak szakaszos törlésre vannak behangolva tehát ha folyamatosan törölnek meg kell nézetni.
A többiről csak annyit tudok mondani, hogy nem feltétlenül a szerkezet hibásodott meg, hanem első körben gépre csatlakoztatni, mivel ennyi idős kocsinál a vezérlők már nem mindig kommunikálnak megfelelően egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!