Ti elmennétek megnézni egymillió forintért egy wolkswagen passsat 1.9 tdi-t?
Gondolom neked is azért kellene egy kényelmes utazó dízel, hogy heti egyszer szombaton az 5 km-re lévő tescoba elgurulj vele. A többi időt pedig a csöndes fűtött garázsban töltse.
Ébredj fel.
Van abban legalább 500-600 ezer...
100 ezerért már a felső kategóriából válogatsz "home use" használatra... Alpine vagy Pioneert nézz, nekem 40 volt a Bluetooth-os Alpine és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha zenét akarsz építeni az autóba, akkor egy erősítő is kell úgyis, onnan pedig már sokat nem számít a fejegység, de azért ne egy 10 ezres gagyit vegyél.
A 30-50 ezres kategóriában már elég jókat lehet találni.
Ezt amúgy annyira bírom...
Feltesz vki egy kérdést, hogy MEGNÉZNÉK-e egy akármennyibe kerülő akármilyen kocsit.
Erre korrekten válaszolok, hogy nem, és azt is megírom, miért nem:" Nem, mert nem kéne gázolajos.Passzát meg végképp nem."
Egy ilyen kérdésre nem vagyok hajlandó ecsetelni, hogy hányan és miképpen pattantak fel a szpórollerre, akik beleugrottak egy megbízhatónak mondott dízelmotorba, ami akkor gurult ki a szalonból, amikor a Kozsó azt énekelte főműsoridőben, hogy Szomorú szamurááááj!
A Passat meg pont az az autó manapság, amelyikből nagy eséllyeé az olcsóbb lesz a drágább: megy,megy, aztán kiderül, hogy ez rossz, az rossz, osztunk szorzunk s a végén kiderül, hogy jobban jártunk volna egy 13-14 éves benyás Focussal, vagy bármivel ami nem prémium.
És akkor kapok a válaszomra 35%-ot!
Elfogadnám, ha valaki megmagyarázná nekem, hogy miért is érdemes megnézni egy 18 éves német gázolajos prémium autót, amiben NYILVÁN 224000km van. Már nyomom is rá a ződkezet!
A lepontozóknak addig is sok kiváló gázolajos 20 év körüli prémium autót és 2000ftért tankolást kívánok a háztartásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!