Ha veszek egy autót, az még milyen plusz költségekkel jár? Átíratás, biztosítás? Ha külföldről akkor még mi? Köszii!
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 20:03
1/3 anonim válasza:
Eredetiségvizsgálat, regisztrációs díj, átnézős szerviz, szilentcsere, olajcsere, légszűrőcsere, szélvédőlapát csere, belső takarítás,
2/3 anonim válasza:
Az is lehet hogy rövidesen a komplett féket is cserélni kell.
A vezérlést biztos, szóval csak a kötelező szerviz is nagyon húzós. Hát még amit nem is lehet látni vagy csak szakműhelyben.
3/3 anonim válasza:
Külföldet nem tudom.
Vannak a neten kalkulátorok, nézd meg.
Nekem fél éve az átírás 75-80 ezer ft volt. Személygépkocsi, 2003. 1299 cm3, 66 kw.
A kalkulátor 50-et írt, jó hogy több pénzt vittem. Az eredetvizsga ebben benne volt, az 17,000 volt.
Biztosítást én a K&H-nál kötöttem, ha rám hallgatsz messziről elkerülöd őket. Az egyik legdrágább.
Ha lejár az Allianzhoz fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!