Mi a véleményetek erről az autóról?
Első autónak lenne. Nem villantásból, hanem egyszerűen tetszik, szép, úgy gondolom nagyon szeretném. Viszont felmerül bennem a kérdés, hogy egy ilyen szép Mercedes miért ilyen "olcsó"? Mennyi egy ilyen kocsinak a fenntartása, szervizelése? Tényleg híresen drága?
Ezt a moslékot tőlem vette át a kereskedés. Nem is volt az enyém. Ügyfél nem akarta kifizetni a bontott motort, az ügyvédem nyomására eladta nekem ezt a szart a javítás összegének fedezetére.
Úgy látom vagy 150k-val vissza is tekerte az óráját.
Persze #4 ! Kamu.
Amúgy meg, én megvenném, télre.
21 éves öreg autó. Elöl-hátul rohadnak a sárvédők. És ez csak a szemmel látható hibája. Vajon mennyi turpisság lehet még ami nem azonnal szembetűnő...?
A te pénzed, arra költöd, amire akarod. Én biztos nem vennék a nyakamba ilyen lomot.
Ennél olcsóbban csak bontanivalót hirdetnek. Biztos jó vétel a kínálat harmadik legolcsóbb autóját megvenni...
Ennyi pénzért Corsa, Polo és hasonlókat kell nézegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!