Hogyan állítsak be egy Generic Trigger SM50-t?
Figyelt kérdés
Nincs tapaszalatom a témában ezért szeretnék pár dolgot megkérdezni. Szivatós berugásos beindítás után, üresben alapjáraton a motor úgy tünik rendben van. Gáz húzásra fordulatszám jól emelkedik, elengedésre szerintem jó ütemben csökken.Amint melegedik a motor a szivatót veszem vissza folyamatosan, de néha a gáz húzás után nem esik vissza a fordulatszám csak a szivató további visszahúzásával.Mit lenne érdemes megnéznem? A füst egyébként alapjáraton szinte nem is látszik, magasabb fordulatszámon van halvány fehér füst. A hūtōvíznél nem látszik olajosodás.A gyertyát egyszer kétszer beköpte de az lehet, hogy túl korán tekertem le a szivatót, amùgy 15 - 20 percig is hagytam járni, de nem állt le egyszer sem magától, csak ha a szivatót teljesen letekertem.2019. aug. 22. 15:44
1/6 Nyakasparasztgazda válasza:
Ha jól értem csak szivatóval van alapjárat?
Lehet, hogy az alapjárati fúvóka eldugult.
Minek járatod 15- 20 percet egyhelyben?
Menet közben jól viselkedik?
2/6 anonim válasza:
gyári karbi? még amikor nekem volt triggerem hasonló tünetek voltak és nem tudtam sehogy megcsinálni, beszereztem egy dellorto karbit azzal már hibátlan volt
3/6 A kérdező kommentje:
Igen gyári a karbi. Nekem a karon bal oldalt van a fojtás szabályozó és miután bemelegedett, azután ha teljesen letekerem a fojtást akkor áll le. Ezért is járattam egy helyben mert így nem tünik biztonságosnak,hogy nem mindig én tudom szabályozni a fordulatszámot. Még nem tisztítottam ki a karbit, mert mivel laikus vagyok a témában, gondoltam tanácsot kérek merre keressem a problémát.
2019. aug. 24. 05:11
4/6 anonim válasza:
ismerős tünetek, mondjuk nekem szerelő is azt mondta hogy új karbi kell mert ő sem tudott vele mit csinálni
5/6 A kérdező kommentje:
Azon belül melyik karbit vetted hozzá?
2019. aug. 24. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!