Peugeot 407 vélemények?
Figyelt kérdés
2.2-es benzin motorral.
Kívül, belül tetszik, viszont félek mert francia.
2019. aug. 20. 20:14
1/5 anonim válasza:
2.2 benzin sokat eszik, viszonylag nehez is a kasztni, kb 9-10 literbol fogsz vele eljarni ovatosan. Ha nyomod akkor a 12-13-at is siman megeszi. Elektronika nagyon gyenge, tipikus francia nyugokkel. Futomu sem birja a magyar utakat sokaig (bar azt melyik auto birja a Swiften kivul?).. Alaktreszek is viszonylag mar-mar premium arkategoria, ami nem feltetlen baj. Amugy tagas es szep auto kivul-belul csak ne legyen baja, mert a magyar szerelok nem ertenek hozza, a markaszerviz pedig magas arakon dolgozik.. inkabb egy arany-kozeput lehet a 2.0HDI, dizel. Kategoriaja egyik legjobb motorja, elfogadhato fogyasztassal (6 liter atlag).
4/5 D. Brasco válasza:
Egy szoval:MENEKÜLJ!!!!
ez az auto egy igaz hulladek szar!!!
5/5 anonim válasza:
Nekem 407sw 2.0hdi van, full, automata.Nagyon, nagyon olcsón jutottam hozzá. Második autónak használom, szinte csak pályán, minimum 200km-re.
Féltem tőle én is, hogy francia, de egy út után teljesen megváltozott a véleményem, ha tehetném nem szállnék ki belőle soha!
55000km-t használtam eddig, egy új garnitúra gumit kapott és egy 6500forintos futóműbeállítást igényelt eddig, illetve olajcsere 10ezrenként. Fogyasztása pályán 5-6,5l, város 7-7,5l.
Benzineseket nem ismerem, csak olvasgattam utánuk, de eléggé lehúzták őket.
Elektronikával a facelift utáni modelleknél kevésbé van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!