Mennyire megbízható autó a Jeep Renegade?
Teljesen mindegy.
Pár évig használod, majd a garancia lejárta előtt megszabadulsz tőle.
Ha amúgy nem teheted meg, hogy 4-5 évente autót cserélj, akkor minek neked egy új Jeep Renegade? Nem értem... A maga 5-6-8 milliós árával. Azért ez már nem az az ársáv, amiben az aljanép vesz autót magának. Ez már szerintem az a kategória ahol elmész, és kifizeted. (Ha nem garanciás)
Szerintem aki ennyiért autót vesz, az már ne számolgassa a 10 ezreket a szerviz, meg a fenntartás miatt.
Szóval nem tudjuk az anyagi háttered. Nyilván nem tartozik ránk. De nem mindegy, hogy úgy akarsz ilyen autót venni, hogy van otthon 6 millió forintod amiből 5,5-öt autóra akarsz költeni mert neked jár az új verda, vagy van otthon 26 millió forintod és mellette mindened adott.
Egyébként szerintem nem vészes ezeknek a szervize, meg a fenntartása. Konkrét számokat nem tudok mondani.
Szóval nem mindegy mennyi pénzzel akarsz belevágni egy ilyenbe.
Egyébként családi autónak? Láttál már közelről Renegade-et? Tudod mekkora? Mekkora hátul a hely? Mekkora a csomagtartó? Egy nagyobb pickup hátuljára felfér kis túlzással...
Ha családi autót kéne hirtelen említenem, biztos nem ez lenne az első, ami eszembe jutna... 4 Embernek rettentő kényelmetlen az biztos.
Arra amire te keresel, én biztosan nem ezt választanám. Ez 1-2 embernek való autó, amit néha ki tudsz vinni terepre is (Nyilván nem Somogybabodra), azon kívül városi használatra. Ha városba keresnék családi SUV-t / Crossovert, ezt kilőném. Bármennyire is trendi.
Olaszoknál nagyon népszerű a típus. Nyaralásom során volt szerencsém tapasztalni. Fél percenként szembe jött egy. Mindegyikben egy, max 2 ember ült.
Pont ezért szeretnénk egy megbízható autót, mert hosszútávra tervezünk vele, ezért is a kérdés. Én pedig azt nem értem, hogy egy 5-6 milliós autót miért evidens kb 5 év után lecserélni, akár megteheti az ember, akár nem.
A szervízköltség szimplán kíváncsiság, és amúgy nem mindegy, hogy kb 50000 vagy 90000 egy szervíz. Jelenleg nemzetközi kamionsofőrként dolgozom, viszont, hogy a családommal lehessek, a közeljövőben váltani szeretnék, így a fizetésem is valamennyire vissza fog esni. Számunkra elég lenne méretileg, ültem már benne. Jelenleg a bravo-ban is elférünk, a mindennapi rohangáláshoz elég.
Abban a varosban ahol en elek Braziliaba, ott durvan minden harmadik kocsi ilyen.
Csak jokat mondanak rola.
Szomszednak is van feher.Benzines motorral .2017 ben vette es meg van elegedve vele. Minden nap tuzo napon parkol stb es birja a koczi.
Szerintem vedd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!