Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Index jobbra és elkezd rángatni?

Index jobbra és elkezd rángatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! VW Golf 3 1996 1.9 TDI, kiteszem jobbra az indexet és elkezd rángatni a kocsi menet közben és az index is nem szokásosan kattog, hanem kattan(+villan ugye) és eltelik 2-3 másodperc a következőig. Csak a jobbra indexelésnél csinálja, és nem mindig, álló helyzetben pl. tökéletesen működik, akkor rendesen kattog és villog is, mint ahogy kell neki. Eddig nem igen csinált ilyet, mitől lehet? Köszönöm!
2019. aug. 20. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Töltéshiba?

Más lámpára nem csinálja?

2019. aug. 20. 11:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Más lámpánál nem, csak a jobbra indexelés, viszont amikor próbálgattam, arra is rájöttem, hogy, - nem tudom, hogy ez gyárilag így van-e, de szerintem nem - rükvercbe teszem, balra index működik, jobbra index nem működik, sőt, az óracsoporton a jobb indexnek az izzója kicsit elkezd világítani. Na ez érdekes eléggé. Most lett kilakatolva a belseje, lehet nincs test valahol vagy összeér valami kábel és zárlat. Nem tudom megoldható-e ez anélkül, hogy újra szét legyen kapva az egész belseje a kocsinak.
2019. aug. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!