Volkswagen new beetle,99-es,1.9 TDI generátor nem tölt, hogyan kell leszedni a genenátort?
Figyelt kérdés
Leszererném szedni a generátort mert lenne egy szerelő aki megcsinálja, de azt momdta mi vegyük le, merről kell hozzáférni?2019. aug. 19. 08:47
1/5 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezni, ne fogj hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kiváncsi, mert már szereltem autót! Csak, hogy alul lehet valahogyan kiszedni?
2019. aug. 19. 09:32
3/5 D. Brasco válasza:
Azert mert esetleg a multkor sikerült szerelés címen kicserélni egy izzót vagy feltölteni az ablakmoso tartályt,nem vagyok benne biztos hogy ez a szaktudás elég lesz a genrátorhoz.Szrintem még mielőtt rövidre zársz vagy tönkre teszel valamit inkább vidd el hozzáértőhöz......mert ha eleg ugyes vagy simán fel tudod gyujtani az autot műtét közben
4/5 anonim válasza:
Pedig igaza van az elsőnek. Ha ahelyett, hogy benéznél a motorháztető alá, itt kérdezed meg, akkor ne állj neki.
Egyébként alulról
5/5 A kérdező kommentje:
Sürgössen kellene az auto, de egy szerelő se ér rá, de ráhagyom, köszönöm a segitségeket!
2019. aug. 19. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!