Rádió egy olyan autóba amiben gyárilag nem volt?
Figyelt kérdés
Adott egy 89-es faceliftes polski 126. Most vettem, rádió nincs benne, de hangfal van benne illetve pár kábel. Gyárilag nem volt, elvileg előző tulajnál volt benne de sajnos kivette? vagy már nem is tudom mi volt vele.
Az a kérdésem, hogy ebből még kilehet hozni valamit? Milyet vegyek bele? Holnap lövök képet a kábelekről.
#rádió-.
2019. aug. 18. 23:29
1/5 anonim válasza:
A kábeleket és a csatlakozóit fotózd le már ha vannak ez feltétlen fontos. Ilyen évjáratú autóba ISO lesz ha csak át nem lett buherálva. Ha meg csak sima kábelvégek vannak csatlakozó nélkül az már szívás, de nem jelenti azt hogy nem lehet vele mit kezdeni csak ehhez már kell jó ismeret az elektronikával az tény.
2/5 anonim válasza:
Jobb ha elviszed akkor egy elektroműszerészhez, ha nem értessz hozzá semmennyire.
3/5 A kérdező kommentje:
Na itt vannak a képek.
Esetleg az is jó lenne ha linkelnézek valami radiot ami ezzekkel kompatibilis bár nem tudom...
2019. aug. 19. 10:45
4/5 anonim válasza:
Barmilyen aftermarket radiot veszel, csak ra kell dugnod. ISO csatlakozod van, a masik pedig az antenna.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Dinekkel tisztába tudnál rakni?
2019. aug. 20. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!