Alfa 147-eshez a 105 lóerős vagy a 120 lóerős 1.6-os benzinmotor a jobb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a dízelek sokkal megbízhatóbbak, de nekem totál felesleges lenne a dízel, mert viszonylag rövidebb utakon használnám.2019. aug. 18. 16:06
1/2 anonim válasza:
120 lovas erősebb de kicsit régebbi koncepció. 105 lovasban nincsen vezérlésmódosító ami nagy megkönnyebbülés, mivel egy új 60k-ba kerül.
105 lovas teljesen jó mivel ez a 120-as az egyik legrosszabb TS az 1.4-es mellett. Szerintem egy kétliteres TS-al sokkal jobban járnál egy jobb konstrukció, nem is szenved annyira. Fogyasztásban meg ugyanannyit fogyaszt mint az 1.6-os bármelyike.
2/2 A kérdező kommentje:
Az 1.6-osokhoz 8 litereket olvastam, a 2-eshez 10 litykót. Azért nem lenne mindegy, na meg a biztosítás miatt sem, mert friss jogsis vagyok. De akkor te azt ajánlanád?
2019. aug. 24. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!