Autórádió automatkus ki/be kapcsolása gyujtással lehetséges?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy 2007-es Fabiat(2), amiben egy utólag beszerelt rádió van, anno nem kérték hozza a gyárit, ezt viszont manuálisan kell be kapcsolni, illetve ki, gyujtással nem kapcsol automatikusan. Bekapcsolás nem is lenne gond, viszont már elofordult, hogy menet kozben lehalkitottam a radiot,es estere ugy maradt,nem vettem eszre mikor megalltam es leszivta az aksit. A kerdes az lenne,hogy belehetne-e kotni ugy,hogy inditasnal es megallasnal a radio is automata legyen? koszi2019. aug. 14. 22:14
1/6 anonim válasza:
Belehet úgy kötni. De vidd el inkább egy szakihoz jobb lesz az úgy mintha te rosszul kötnéd be.
2/6 A kérdező kommentje:
nyilván, csak az elozo tulaj azt mondta,hogy nem lehet ne is foglalkozzak vele. Hova erdemes vinni,ilyen aprosagot skoda szakszervizben is megcsinalnak?
2019. aug. 14. 22:18
3/6 anonim válasza:
Ott is, de elég nagy luxus egy tizenéves fàbiát márkaszervízbe vinni emiatt.
4/6 anonim válasza:
#3 a kerdezo szakszervizrol beszelt, nem markaszervizrol. En mindenkepp szakszervizbe vinnem, nagyobb valoszinuseggel tudjak megcsinalni, mint a sarki kisboltban.
5/6 anonim válasza:
Skoda szakszervíz, szerintem a márkaszervízt jelentette volna. De felesleges ezen okoskodni.
Kérdező, bármelyik autóvillamosságis be tudja így kötni két perc alatt.
6/6 anonim válasza:
Az előző kommentek jól mondják. Ismerősnek 1. szériás van, utólag beszerelt rádióval, és annál is be lehet állítani így a rádiót, de neki megvan a leírása is hozzá. Szóval ha nincs leírás, akkor inkább amiket az előttem szólók írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!