Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MERCEDES W210 E200 első autónak?

MERCEDES W210 E200 első autónak?

Figyelt kérdés

Mennyire megbízható illetve szervízigényes egy ilyen idős prémium?

Kiskorom óta tetszenek viszont azért nem szeretném a gatyám rákölteni állandóan.

Jelen pillanatban 1.5 millióm van.

Arra gondoltam. 6-7 száz körül vennék a többit pedig a szervízelésre hagynék.

Kb. Mennyi ideig lenne szerintetek elég?

Mik azok amik nagyon költségesek? A gyengébb 136 lovas érdekelne amiben ha jól tudom nincs annyi minden ami drága lenne ha bedöglik.

2019. aug. 14. 13:45
1 2
 1/15 D. Brasco ***** válasza:
40%
A w210 a legalja/legpudvább/leghulladékabb merci amit a hátán hord a föld!Én csak lebeszelni tudnálak róla!most a többi 10millio tipushibától eltekintve,csak azt az egyet emelnem ki,hogy nincs autó ezen a bolygón ami ettől jobban tudna rohadni(talán csak a mazdák)igy tizen-huszon éves korukra meg nyugodt legyel hogy porhanyósra van korhadva mind!
2019. aug. 14. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem igazán értek egyet az elsővel.

Napi hásznalátban van nálunk egy W210, óra szerint közelít a 390 ezer km-hez,(ki tudja volt-e tekergetve) bár a miénk az a legendás OM606-os motorkódú 3000ccm-es diesel. Valóban hajlamos a dohadásra, voszont, ha normálisan ki van lakatolva akkor semmi gond vele.

2019. aug. 14. 14:31
 3/15 D. Brasco ***** válasza:
21%
Ugyan már kettes....a lakatolás max 2 evig birja ki rajta,még akkor is ha rendesen lett megcsinalva,főleg ha tenyleg napi használós az autó!Hidd el pontosan tudom mirol beszelek,mert nekem is volt ilyen autóm!ketszer orultem neki...egyszer mikor megvettem aztan meg mikor eladtam.......eladasnal jobban.......
2019. aug. 14. 14:35
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Motorja jó, ha automata váltós az is jó.(csak a. 4 fokozatú) A többi része szar. Porrá rohad és nagyon gyorsan. Sztem még a mazdánál is jobban rohad. Inkább vegyél vmi Opel Astra H/Corsa D,Fiat Punto ,Honda Civic, Ford Focust vagy a tököm tudja mit, pedig én mercirajongó vagyok, meg mikor még megtehettem volt jópár mercim, de 210 est ne!!!!! A 211 egy jó vàlasztás de mindbe minimum 4-8.000 km van.
2019. aug. 14. 17:04
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
17:04 vagyok, 400-800.000 Km
2019. aug. 14. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Én Mercedes-országban (Stuttgart környékén) élek, ez az egyetlen Merci, amiből gyakorlatilag nem látni az utakon. Régebbi, újabb, kisebb, nagyobb mind van, de ezt a szart már jó ideje végleg kivetették magukból, részben roncstelepre, részben Kelet-Európába száműzve őket, jó okkal. Első autónak ilyet venni, hát... én nem javaslom.
2019. aug. 14. 17:51
 7/15 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Az "első autót" csak pár évre szokták tervezni, addig csak kibirja
2019. aug. 14. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Tökéletesen alkalmatlan mind hétköznapi munkába járós, mind hobbi autónak. Förtelmesen rohadnak, komplikált technika, drágák az alkatrészek. Javaslom, kérdezősködj egy lakatosnál, illetve az unix/bárdiban kérj árat néhány jellemző alkatrészre. Prémium kocsinak évjárattól függetlenül prémium árai vannak.
2019. aug. 14. 18:55
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Neeeeeee, gyorsan felejtsd el!

Ha annyira mercit akarsz akkor vegyél ennyi pénzből egy jól felszerelt 124-est, ezerszer jobb autó mint a 210-es hulladék.

2019. aug. 14. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

jó a w210,de elsőnek talán reálisabb egy w202 C.

kis mese róla:

https://www.youtube.com/watch?v=5xTiCLGlVCA

haverom vett 800ért s210-et egyébként,kb 1millió 200-ban van neki jelenleg,és minden szempontból patika.

ha közel rozsdamentesen veszed,akkor évente pár tízezernyi lakatolás,és nem lesz vele gond.

szeptember elején csinálni fogok arról is egy videót,ha akkor még aktuális lesz neked.

2019. aug. 22. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!