Valaki elmagyarázná nekem pontosan, hogyan működik az elektromos ablakemelő?
Figyelt kérdés
Részletesen érdekelne, szóval, vagy ha tudtok valami jó linket magyar/angol nyelven (esetleg német), képekkel, ami elmagyarázza, azt sem bánnám.
Az alapokat értem, de egy oktatási projekthez kellene, és nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy pontosan értem.
2019. aug. 12. 01:53
1/3 anonim válasza:
Egyszerű mert gomb nyomásra működik.
2/3 anonim válasza:
Tessék, egy PC táppal működtetett ablakemelő:
https://www.youtube.com/watch?v=gKbXcMZq-VY
Minden esetben egy bivaly villanymotor, valami szép nagy fogasívet mozgat, majd különböző mechanikákon keresztül tovább az ablakot.
Pl az opelnél szeret széthullani a szegecselés, olyankor ferdén megy fel az ablak, meg töri az üveget.
Ha meg akarsz bolondulni, akkor próbálj egy zsigulinak elektromossá alakítani az ablakemelőjét. Bowdenes istencsapása, valami tébolyodott ruszki mérnök okossága.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szerelni akarok, csak a könyv ezzel példálózik és nincs időm se meg kedvem se a fél könyvet újraírni csak hogy a saját példámat hozzam (pl ülésállító vagy légzsák, azok működését jobban átlátom)
2019. aug. 12. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!