Alfa Romeo vagy Skoda Octavia vagy Seat Cordoba?
Ez attól függ, hogy mire lenne használva?
Én magamnak az Alfát venném, viszont azt ki kell fogni, mert a magyar piacon eléggé leharcolt modellek vannak, aki pedig egyben tartotta, az nem fogja ennyi pénzért odaadni, hanem inkább tartja.
Magamnak féléve úgy vettem lakástól egy 1.6-os dízel 2-es Bravot 1 millióért, hogy ahhoz minden gyári tartozék meg volt szervizkönyvvel, kódkártyával, gyári kulcsokkal stb hogy minden működött rajta, ugyanakkor karban volt végig tartva és ez látszik is. A dupláját is simán megérte volna, csak a tulaj szabadulni akart tőle, mivel alig használta már.
1 millióért Alfa-t még véletlenül sem. Az újat nem rosszak már (nem is túl jók), de öreg, olcsó ALfát venni öngyilkosság.
Octavia a nyerő ebből (Cordoba jóval kisebb)
Azért a 159-est nem nevezném öregnek. Sokáig gyártották DE! 1 millióért elkéne felejteni mert szarolaszozás lesz.
Alfam van, az is lesz de én az Octit választanám innen, ha van akkor 1.9 tdi-vel.
Igaz, pontosabban kellett volna fogalmazni, öreg és filléres hulladék:)
159-es 1 millióért pont olyan, mint az öreg hulladék (ha nem rosszabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!