Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A sebességhatárig való kigyors...

A sebességhatárig való kigyorsítás szabályos-e?

Figyelt kérdés
Most lettem boldog tulajdonosa egy vadonatúj Bmw m5-nek, és azon gondolkodtam, hogy ha például amikor zöldre vált a lámpa, szabályos-e az adott sebességhatárig (majdnem) padlógázzal gyorsulni. Koszonom a valaszokat elore is! :)

2019. aug. 11. 11:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha ezzel nem zavarod (ijeszted meg) a többi közlekedőt, akkor szabályos.
2019. aug. 11. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Húúúúha, nekem az elsőautóm egy 1.1-es peugeot 206-os volt.

Néha kipróbáltam vele, és teljesen legit volt.

Logika azt diktálja, ha 50 a határ és 49-ig pumpálom a gázt, és 50-en elengedem akkor nem sértettem meg a sebességhatárt.

Az M5 pedig azért lehet forgalomban, mert úgy van hangolva, hogy ne lépje át a megengedett decibelt, ordít de szabályos.

Iskola nélküli tűzforró nyáridélutánra meg gyenge volt a kérdés, legközelebb próbálj meg reálisabbat kitalálni.

2019. aug. 11. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Aszta , éseszt minda nyári szünetben kerested meg??
2019. aug. 11. 11:56
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Persze, az új NFS-ben is van M5:D
2019. aug. 11. 12:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Az elsonek koszonom szépen, a tobbiek meg ha nem képesek a kérdésre válaszolni, akkor inkabb keressetek egy munkát, amivel majd tudtok venni ti is egy ilyen polgárpukkasztó autót! :)
2019. aug. 11. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
7%

Munkát :D , ja egy tanár 150-et keres , mindenképp melót kell keresni, véletlen sem valami ütőképes vállalkozásba fogni kockáztatni, vagy épp btk-be ütközőt,de jövefelmezőbb dologba.. munkába.. ,:D

Amúgy meg, szabályos, csak az m5 tulajokat a szabály nem nagyon érdekli.

2019. aug. 11. 14:14
 7/15 anonim ***** válasza:

Nyugtass meg, hogy még nincs jogosítványod!

A KRESZ csak sebességhatárt szab meg. Az, hogy ezt milyen gyorsulással éred el, nincs korlátozva. Mint ahogy fékezésnél sincs korlátozva maximális lassulás, aminél jobban ne lenne szabad nyomni a fékpedált.

2019. aug. 11. 14:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Előbb vegyél egy új mobilt, amelyen vannak magyar ékezetes betűk is rendesen, mert úgy látom, hiányos a karakter-készleted. Én is koszonom neked elore is!
2019. aug. 11. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
aranyos volt azért a próbálkozás, na.
2019. aug. 11. 15:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Én is tisztában vagyok ezekkel a helyzetekkel, de ha kiváncsi vagy, én fogorvos vagyok, emellett ingatlanokkal, és luxusautókkal foglalkozom. Nyilván kitér erre a Kresz is, viszont én ezzel eddig nem foglalkoztam, mivel ilyen erős autóm eddig nem volt, így pedig nem voltam teljesen tisztában ezzel, és biztosra szerettem volna menni, mert igenis vannak olyan luxus- illetve sportauto tulajok, akik foglalkoznak a szabalyokkal. És csak megjegyzem, ha már felhoztátok, hogy jelenleg egy iPhone Xs-nél jobb telefont nem fogok találni, dehát remelem vagytok eleg okosak, hogy ekezetek nelkul is eltudjatok olvasni, amit irok :)))
2019. aug. 11. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!