A sebességhatárig való kigyorsítás szabályos-e?
Húúúúha, nekem az elsőautóm egy 1.1-es peugeot 206-os volt.
Néha kipróbáltam vele, és teljesen legit volt.
Logika azt diktálja, ha 50 a határ és 49-ig pumpálom a gázt, és 50-en elengedem akkor nem sértettem meg a sebességhatárt.
Az M5 pedig azért lehet forgalomban, mert úgy van hangolva, hogy ne lépje át a megengedett decibelt, ordít de szabályos.
Iskola nélküli tűzforró nyáridélutánra meg gyenge volt a kérdés, legközelebb próbálj meg reálisabbat kitalálni.
Munkát :D , ja egy tanár 150-et keres , mindenképp melót kell keresni, véletlen sem valami ütőképes vállalkozásba fogni kockáztatni, vagy épp btk-be ütközőt,de jövefelmezőbb dologba.. munkába.. ,:D
Amúgy meg, szabályos, csak az m5 tulajokat a szabály nem nagyon érdekli.
Nyugtass meg, hogy még nincs jogosítványod!
A KRESZ csak sebességhatárt szab meg. Az, hogy ezt milyen gyorsulással éred el, nincs korlátozva. Mint ahogy fékezésnél sincs korlátozva maximális lassulás, aminél jobban ne lenne szabad nyomni a fékpedált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!