BMW F30 vagy F31 tényleg hangos?
Vásárolni szeretnék F31-es BMW-t, 2013-as évjárat, 320d xDrive. A teszteket olvasva panaszkodnak a 'tesztelők', hogy a motor nem jár elég kultúráltan, illetve 80km/h felett már nagyon beszűrődik zaj, belül zavaróan hangos lesz.
Igazak ezek az állítások? Sokat pályázom, és elég zavaró lenne, ha nem lehetne normálisan telefonálni vagy beszélgetni az autóban.
A VW csoport autóit már unom, au utolsó 3 autóm Skoda és VW voltak, most pedig egy 2009-es A4-esem van. De már mikor beszállok, majd elalszom, annyira untat a sablonosság, a megszokott formák.
Első autóm annó BMW volt, visszaülnék szivesen a típusba, imádtam, de ez eltántorít!
Tudom, ki kell próbálni, de érdekelnek mások tapasztalatai!
Köszönöm!
Az a gond, hogy a 3-as bmw ugyanúgy a bmw középkategóriás autója.
alsó-középkategóriába sorolja.
A brand miatt az ára felső-középkategóriát sugall, de nem.
Emellé párosul minden mai hülyeség.
- Dízelnél legyen minden könnyű, de robosztus anyagból.
- Dízelnél a károsanyag kibocsátás és megkötött kéz.
Ez pont ezt hozza össze.
A gobler au. szerint élhető, de nem azért az árért amit megkérnek érte.
5-6 millió magasságában olyan audik vannak, hogy megszólalnak, ha a német hármast keresed.
Igaz, nekem a német hármasból csak mercedesem van tartósan.
4-5 millió magasságában CQ7-es E osztályokat kapni.
BMW-ből az utolsó amit próbáltam, és máig vennék, az az E60-asból az 530 vagy 540i. Az még tényleg luxus-sportcsónak volt anyaghasználattal.
Manapság 5 méter körül mit? Gyönyörű volvok vannak.
Köszönöm!
Meglátom, úgy érzem, bele kell ülni és ki kell próbálni, azután egyszerűbb lesz a döntés.
Ami még kérdés, hogy egy ilyen korú használt, 200e km-t futott modellnél, kell-e számítani valami nagyobb javítási költségre, esetleg valamilyen költségesebb alkatrész, kopóalkatrész cserére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!