Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó fóliázás? Több lent.

Autó fóliázás? Több lent.

Figyelt kérdés

Ha átfóliáztatom az autóm más színűre, és a papírjain kék szín áll, akkor megvágnak érte a rendőrök?

(hogyan lehet módosítani papíron)?

2019. aug. 10. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Új forgalmi, 6000 forint.
2019. aug. 10. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lefóliáztatod, majd pedig beviszed egy műszaki vizsga állomásra szemlére. Ott adnak egy papírt, azzal kell bemenni az okmányirodába, ahol kérsz hozzá új forgalmit, amiben már az új szín szerepel.
2019. aug. 10. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2019. aug. 11. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj egy fóliással, nekem egyszer mondták, hogy még csak új forgalmi sem kell, csak valami megjegyzést tesznek kb. 1500 Ft-ért a forgalmiba és nem kell szemlézni meg ilyenek.

De kérdezz rá, mert én letettem a fóliáról inkább (Főként az élettartam miatt) és nem tudom a részleteket már

2019. aug. 11. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha teljesen eltér az új szín a régi árnyalattól, akkor valamelyik vizsgaállomáson szemrevételezik az új színt és a kapott papírokkal az okmányirodában átírják neked az új színre. Ha több színből tevődik össze, akkor azt fel fogják sorolni.

Thomy

2019. aug. 11. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. aug. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!