Autó fóliázás? Több lent.
Figyelt kérdés
Ha átfóliáztatom az autóm más színűre, és a papírjain kék szín áll, akkor megvágnak érte a rendőrök?
(hogyan lehet módosítani papíron)?
2019. aug. 10. 18:35
2/6 anonim válasza:
Lefóliáztatod, majd pedig beviszed egy műszaki vizsga állomásra szemlére. Ott adnak egy papírt, azzal kell bemenni az okmányirodába, ahol kérsz hozzá új forgalmit, amiben már az új szín szerepel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2019. aug. 11. 00:13
4/6 anonim válasza:
Beszélj egy fóliással, nekem egyszer mondták, hogy még csak új forgalmi sem kell, csak valami megjegyzést tesznek kb. 1500 Ft-ért a forgalmiba és nem kell szemlézni meg ilyenek.
De kérdezz rá, mert én letettem a fóliáról inkább (Főként az élettartam miatt) és nem tudom a részleteket már
5/6 anonim válasza:
Hogyha teljesen eltér az új szín a régi árnyalattól, akkor valamelyik vizsgaállomáson szemrevételezik az új színt és a kapott papírokkal az okmányirodában átírják neked az új színre. Ha több színből tevődik össze, akkor azt fel fogják sorolni.
Thomy
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. aug. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!