Graz-ból Pécsre hogy lehet autóval legegyszerűbben eljutni?
Soha nem voltam még arra, és semmi autópályát vagy autóutat nem látok Pécs és Graz között.
250 km-t kellene főtvonalon és falvak között nyomulni, vagy van valami értelmesebb megoldás is odajutni?
Gráz, Maribor, Nagykanizsa, Kaposvár és pécs.
Nagykanizsáig autópálya , aztán 61-es út és a 66-os út.
Szerintem ez nagyon egyszerű.
Nagykanizsáig gyorsforgalmi út vezet: A9 - Szlovénia - A1 - A5 - Magyarország - M70 - M7)
Onnan a a tök jó minőségű 61-esen el tudsz jutni Kaposvárig, onnan a 66-os úton eljutsz Pécsig.
Így csak 140 km-t kell csak menned főúton (Nagykanizsa - Pécs). És abból is a kaposvári elkerülő az autóút.
De ha csak autópályán vagy hajlandó menni, az is megoldható Budapest érintésével, de ezt nem ajánlom, mert baromi nagy kerülő.
Ezer köszönet!
Szlovéniában sem voltam még soha autóval, ott autópályán kell menni ottani autópályamatricával?
Én is pécsi vagyok és így mennék ahogy írják. Annyi különbséggel hogy Kaposvártól Pécsre én a 67-esen Szigetvárig, utána a 6-oson Pécsig szoktam menni. Mivel Pécsen belül Uránvárosi vagyok, ez tűnik közelebbinek, nem kell még a 66-ról a Budai vámtól végigbumszlizni az egész városon.
Amúgy 100-250km sima főúton simán kibírható. Nem olyan haladós mint a pálya, előzgetni is kell, de nem megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!