Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pályanapokra csak erős autókka...

Pályanapokra csak erős autókkal mennek?

Figyelt kérdés
Ilyen hétköznapi 100 lóerős vagy gyengébb autóval is lehet? Egyáltalán érdemes? Nem ciki?
2019. aug. 10. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Én mentem gyorsulási versenyre is suzukival.

Beálltam a parkolóba és nem volt ciki.

2019. aug. 10. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A nürburgringi pályán mindennapos a Renault kacsától a lakóbuszig mindenféle jármű. A hungaroringen mentem már teherautóval is mért időt, de láttam olyat, amikor a Forma-1-es csapatok kamionjainak sofőrei versenyeztek a nyerges vontatókkal éjjel a pályán.
2019. aug. 10. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lementek már a Nürburgringen 10 perc alá egy dízel Citroen AX-el is, igaz hogy vagy 7 évig gyakorolt rá a fickó.

Ez pedig egy egyáltalán nem erős autó, csak nagyon könnyű.

2019. aug. 10. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Attól függ helyileg hol van a pálya...

Komolyabb pályákon nem engedik össze őket az erős autókkal érthető okokból :)

Így csak megadott időszakban mehetnek be a gyengébb autók.

2019. aug. 10. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nurburgringen pályanapokon teljesítményre vannak elosztva általában a körök.

I. ha jól tudom 125 lóerőig... és így növekednek. Érdemes mert jót lehet autózni ilyenkor, tökmindegy milyen autó. Jó, azért egyliteressel lehet nem élmény de egy erősebb (akár) 100 lovas autóval lehet.

2019. aug. 10. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nürburgring az oké, na de itt Mo-n? Itt mi a szokás?
2019. okt. 28. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon is ugyanaz érvényes, mint bárhol máshol, a rendező szabja meg a pályára hajtás engedélyének feltételeit. Ha követelményként előírja a bukócsövet, ötpontos bizt övet, stb..., akkor annak kell megfelelni. Ha teljesítmény, vagy teljesítmény/tömeg arány minimumot határoz meg, akkor annak kell megfelelni. Ha egyszerű nyílt nap van, akkor sokszor elég az érvényes forgalmi. Bár a kötelező biztosítás és a mezei casco lehet, hogy ott nem érvényes, erre figyelni kell, mielőtt lekoccolsz egy 50 millás Lambót.
2019. okt. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!