Pályanapokra csak erős autókkal mennek?
Figyelt kérdés
Ilyen hétköznapi 100 lóerős vagy gyengébb autóval is lehet? Egyáltalán érdemes? Nem ciki?2019. aug. 10. 11:40
1/7 anonim válasza:
Én mentem gyorsulási versenyre is suzukival.
Beálltam a parkolóba és nem volt ciki.
2/7 anonim válasza:
A nürburgringi pályán mindennapos a Renault kacsától a lakóbuszig mindenféle jármű. A hungaroringen mentem már teherautóval is mért időt, de láttam olyat, amikor a Forma-1-es csapatok kamionjainak sofőrei versenyeztek a nyerges vontatókkal éjjel a pályán.
3/7 anonim válasza:
Lementek már a Nürburgringen 10 perc alá egy dízel Citroen AX-el is, igaz hogy vagy 7 évig gyakorolt rá a fickó.
Ez pedig egy egyáltalán nem erős autó, csak nagyon könnyű.
4/7 anonim válasza:
Attól függ helyileg hol van a pálya...
Komolyabb pályákon nem engedik össze őket az erős autókkal érthető okokból :)
Így csak megadott időszakban mehetnek be a gyengébb autók.
5/7 anonim válasza:
Nurburgringen pályanapokon teljesítményre vannak elosztva általában a körök.
I. ha jól tudom 125 lóerőig... és így növekednek. Érdemes mert jót lehet autózni ilyenkor, tökmindegy milyen autó. Jó, azért egyliteressel lehet nem élmény de egy erősebb (akár) 100 lovas autóval lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Nürburgring az oké, na de itt Mo-n? Itt mi a szokás?
2019. okt. 28. 14:54
7/7 anonim válasza:
Magyarországon is ugyanaz érvényes, mint bárhol máshol, a rendező szabja meg a pályára hajtás engedélyének feltételeit. Ha követelményként előírja a bukócsövet, ötpontos bizt övet, stb..., akkor annak kell megfelelni. Ha teljesítmény, vagy teljesítmény/tömeg arány minimumot határoz meg, akkor annak kell megfelelni. Ha egyszerű nyílt nap van, akkor sokszor elég az érvényes forgalmi. Bár a kötelező biztosítás és a mezei casco lehet, hogy ott nem érvényes, erre figyelni kell, mielőtt lekoccolsz egy 50 millás Lambót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!