Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fordos KE-Jetronic-kal kapcsol...

Fordos KE-Jetronic-kal kapcsolatban tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kinek, mik a tapasztalatai a KE-Jetronic rendszerű Ford autókról, vagy csak alapvetően a rendszerről.
2019. aug. 9. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 124-es mercibe volt. Hozzá se tudott szagolni senki miért eszik 18 litert a kocsi...
2019. aug. 9. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd meg, ha megvetted, add el míg tudod azt a kocsit. :)

Alig javítható, egy mechanikus-elektromos káosz. Szerencsére a rendszer önmagát semmisíti meg (a benzintankból érkező rozsda) így már alig találkozni vele, ezért senki sem ért hozzá. Én is csak messziről láttam, amolyan katasztrófa turistaként.

Na a lényeg, oszcilloszkóp, gázelemző, lakatfogós megbízható árammérő nélkül esélytelen bármilyen tevékenység, amitől javulni fog a kocsi állapota.

Itt-ott lehet kapni a hajdani a füzeteket, ajánlott olvasmányok:

[link]

2019. aug. 10. 10:42
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezt a rendszert nem lehet át alakítani valami kevésbé idejét múltra? Vagy nem érdemes?
2019. aug. 10. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ mi a célod az autóval... Ha ez egy értékes veterán (vagy az lesz) akkor kidobod a benne lévőt és teszel a helyére egy jól működőt. Arra az évi pár találkozóra kivisz a vas.

Ha ez egy napi használatú munkába járós vagy családi autó, akkor eladod/lebontod és veszel egy modernebbet.

2019. aug. 10. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én egy szóval se mondtam, hogy a jelenlegivel bármi baj lenne :D Ez egy '87-es 1.6-os Ford Orion amúgy, 89 ezer valós kilométerrel, nagyon jó állapotban. Tehát más rendszert, ha egyszer ez elromlik, nem lehet bele tenni?
2019. aug. 10. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, szakmai ártalom. Egyik rom jön másik után :D

Használd amíg megy. Az átalakítás nem lehetetlen, de abból a pénzből kijön 2000-es évek derekáról egy jó állapotú kis ford.

2019. aug. 10. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Van egy 2003-as mondeom is,meggyet nem vennék :D tehát az Orion ilyen hobbi autó. Minimális, szigorúan csakis visszalakithato módosítás a cél vele, meg a kitűnő állapot megőrzése.
2019. aug. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!