Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A műszaki vizsgán ott lehetek?

A műszaki vizsgán ott lehetek?

Figyelt kérdés

Lehetséges személyesen jelen lenni a műszaki vizsgáztatásnál?

Szeretném az autómat elvinni, ezért megkérdeztem a szervízt, hogy ez lehetséges-e, de nagyon csodálkoztak a kérdésen, és nem is tudtak rá választ adni.

2019. aug. 7. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem igen, én eddig még az összesen ott voltam, és eztuán is ott akarok lenni.
2019. aug. 7. 10:58
 2/5 anonim válasza:
Nálunk benn állhatsz a műhelyben, ha nem vagy láb alatt vagy egy ablakon keresztül figyelheted a váróban.
2019. aug. 7. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Írod hogy nagyon csodálkoztak rajta mikor megkérdezted, ebből azt lehet következtetni hogy nem jellemző hogy nézik a tulajok, nemleges válasz.

Múltkor megkérdeztem itt ezt én is, általában balesetvédelmi okokból nem szeretik, valamint sok helyen csalás/sumákság is van a műszaki vizsgáztatásnál, amit minél kevesebb ember lát, annál jobb...

2019. aug. 7. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Az egyik helyen nem lehetett ott állni,mert nem is tudom miért. A másik helyen ahova azóta járok végig ott lehet állni és magyarázzák is,hogy ez most még éppen jó,de csere stb kellene
2019. aug. 7. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy több helyen is lehetséges.

Esetleg tudtok Pesten pár helyet mondani, ahol ezt megtehetem?

2019. aug. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!